Trabzonspor Fatih Terim'ini buldu!

Ersun Yanal ile yollarını ayıran ve kendi Fatih Terim’ini arayan Trabzonspor, Kayserispor'un hocası Tolunay Kafkas’ı gündemine aldı.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Ersun Yanal’ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarına hız veren Trabzonspor’da Şenol Güneş’in ardından Tolunay Kafkas ismi de gündeme geldi. Kayserispor’u çalıştıran ve her fırsatta bordo-mavili takımda görev almak istediğini dile getiren Kafkas’la görüşmelere başlandı. Süper Lig’deki son Konyaspor maçında taraftarlar tarafından protesto edilen 41 taşındaki teknik admaında sezon sonunda Kayseri’den ayrılmak istediği biliniyor. Trabzon’u yakından tanıyan ve yıllarca formasını giyen bir isim olması da Tolunay Kafkas’ı Şenol Güneş’in ardından en kuvvetli aday haline getiriyor.

GERETS OLMUYOR
Başkan Sadri Şener’in öncelikli olarak yerli bir teknik adamla anlaşmak istediklerini açıklaması da Kafkas ihtimalini güçlendiriyor. Hollanda’da Alkmaar’ı şampiyon yapan Van Gaal ve Fransa’da 7 senelik Lyon’un krallığına son vermek üzere olan Marsilya’nın çalıştırıcısı Gerets ihtimalleri de ortadan kalktı. Sezon sonunda Marsilya’dan ayırılacağını açıklayan Gerets’e başta Bayern Münih olmak üzere bir çok üst düzey takım kapıda bekliyor.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ise sezon sona ermeden yeni bir teknik direktörle anlaşmak istediklerini belirterek, “Sözleşmesi olmayan bir antrenörle anlaşma düşüncesindeyiz. Neticeler kötü gidince, toplumun beklentisine cevap vermeyince böyle ayrılıklar yaşanıyor. Ersun Yanal’la çalıştığımız dönemde hiç bir tartışmamız olmadan, ufak tefek fikir ayrılıkları dışında son derece uyumlu çalıştık” ifadelerini kullandı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm