Galatasaray-Antalyaspor: 1-2 (Video-Maç Özeti)

Aslan'dan buruk veda! Ali Sami Yen'deki son maçında Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray, son dakikada yediği golle Antalya'ya boyun eğdi.

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor'la karşılaşan Galatasaray, maçtan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Gelecek sezon Avrupa Ligi'nde yer alacak olan Aslan, taraftara veda maçından puansız ayrıldı. Temponun yüksek olduğu maçta ilk yarıda bir çok gol pozisyonu yaşansa da devre 0-0'lık eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Cim Bom, 65. dakikada Yalçın'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Ancak Antalya'nın bu gole cevabı çok çabuk geldi. Yalnızca 1 dakika sonra sahneye çıkan Tita, Aykut'u avlyarak skora dengeyi getirdi.

Özellikle son dakikaları büyük heyecana sahne olan maçta, 89. dakikada oyuna giren Veysel, birkaç saniye sonra G.Saray ağlarını sarsarak takımını 2-1 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray, son dakikada yediği şok golle Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Galatasaray 64 puanda kalırken Antalyaspor puanını 46'e çıkardı.

GALATASARAY: 1 - ANTALYASPOR: 2

STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 20.00
HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Selçuk Kaya, Adil Sinem

GALATASARAY: Aykut, Sabri, Neill, Hakan Balta, Caner, Mehmet Topal, Barış Özbek, Emre Çolak, Keita, Arda (Dk. 77 Giovani), Jo
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

ANTALYASPOR: Ömer, Kerim, Erhan Güven, Musa Nizam, Şenol, Ali Zitouni, Ertuğrul (Dk. 77 Korhan), Jedinak, Tita, Necati Ateş, Veysel
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

GOLLER: Dk. 65 Yalçın (k.k.), Dk. 66 Tita, Dk. 90 Veysel Cihan
SARI KARTLAR: Yalçın (Antalyaspor), Sabri (Galatasaray)

MAÇ ÖZETİ BURADA

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm