Middlesbrough-Stoke City: 2-1 (Video) Tuncay Şanlı golle döndü

Premier Lig'in 3. haftasında ligin yeni takımlarından Stoke City'yi konuk eden Tuncay Şanlı'nın takımı Middlesbrough, 35. dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında Alves'in mükemmel frikik golüyle öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamazken son sözü karşılaşmanın son dakikalarında sahneye çıkan Tuncay söyledi ve maç 2-1 Middlesbrough üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ilk yarım saatlik bölümü konuk takımın baskısıyla geçerken karşılaşmanın kırılma anı 35. dakika oldu. Bu dakikada rakibine sert bir müdahalede bulunan Faye kırmızı kartla oyun dışında kalırken, pozisyonun ardından kullanılan serbest vuruşu kullanan Afonso Alves'in mükemmel vuruşunda top üst direğin altına çarparak ağlarla buluştu ve middlesbrough karşılaşmada öne geçti.

İlk yarısı bu skorla geçilen karşılaşmanın ikinci yarısında middlesbrough Downing'in ayağından bir penaltı atışından yararlanamazken, 71. dakikasında Justin Hoyte'un kendi kalesine attığı golle ümitlenen Stoke City karşısında takımına galibiyet ve 3 puanı getiren isim temsilcimiz Tuncay Şanlı oldu.

Karşılaşmanın 86. dakikasında Stoke City defansının arkasına atılan topla buluşan Tuncay, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturarak karşılaşmanın skorunu ilan etti.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm