Tugay Kerimoğlu kararını verdi

İngiliz basınına göre, Blackburn Rovers'ta yaklaşık 8 yıldır forma giyen eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu, sezon sonunda futbolcu bırakacak.

İngiltere'de yayın yapan The Sun Gazetesi son günlerde kadro dışı bırakıldığı iddia edilen ancak daha sonra gerçek dışı olduğu ortaya çıkan eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu'yla ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Gazete, 38 yaşındaki Tugay'ın sezon sonunda futbolu bırakmaya yakın olduğunu iddia ederken, tecrübeli futbolcunun geçtiğimiz hafta Blackburn Rovers Teknik Direktörü Sam Allardyce'la bir görüşme yaptıktan sonra bu kararı aldığını aktardı.

Gazete, konuyla ilgili olarak ismini açıklamadığı bir kulüp yetkilisinin de görüşlerini aktarırken, yetkili, "Sam ve Tugay bir konuşma yaptı ve jubile tarihi konusunda bir anlaşmaya vardılar" dedi. Bu arada, Blackburn Rovers taraftarları ünlü paylaşım sitesi facebook'ta Tugay Kerimoğlu adına bir sayfa açtılar. 5 bini aşkın üyenin olduğu sayfada taraftarlar yaptıkları yorumlarla Tugay Kerimoğlu'nun futbolu bıraksa bile kulüpte görev yapmaya devam etmesi gerektiğini söylediler. Bazı taraftarlar ise Tugay Kerimoğlu'nun formasının Ewood Park'a asılması gerektiğini bildirdiler. İngiltere'de ve dünyanın birçok yerinde kulüpler efsaneleşmiş futbolcularının formalarını stadyumlara asıyorlar.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm