Beşiktaş'ın gözü Fran Yeste'de (Video)

Fran Yeste Beşiktaş'ın teklifini beğendi.. El Correo gazetesi, yıllık 1.8 milyon euro teklif edilen İspanyol futbolcunun yakın tarihte imza atmasına şaşılmayacağını yazdı

Beşiktaş'ın, sezon başından bu yana peşinde olduğu Athletic Bilbao'nun kaptanı Fran Yeste transferinde mutlu sona çok yaklaştığı hatta işin bir tek imzaya kaldığı iddia edildi. İspanya'daki Bask bölgesinin gazetesi El Correo siyah-beyazlıların, İspanyol orta saha oyuncusunun menajeri Joakin Barcena ile görüştüğünü duyurdu. Beşiktaş'ın, Bilbao'dan yıllık 900 bin euro alan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki futbolcuya yıllık 1.8 milyon euro önerdiğini iddia etti.

NİHAT KEFİL OLDU
Deportivo ve Getafe'nin de istediği Yeste'nin, Bask olmayan bir takımda oynamak yerine İstanbul'a gitmeye daha sıcak baktığı belirtildi. Menajer Barcena da gazeteye verdiği demeçte, "Türkiye'ye uyum sağlayabilir. Teklife olumlu bakıyor" yorumunu yaptı. Daha önce Real Sociedad'da oynayan Nihat'ın da Yeste'ye kefil olduğu ve yakın tarihte imza atılmasına şaşırılmayacağı vurgulandı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm