Fenerbahçe-Trabzonspor: 1-1 (Video-Maç Özeti)

Fenerbahçe 4 yıl önce Denizli'de gördüğü kabusu yeniden yaşadı, şampiyonluğa yine son maçta veda etmek zorunda kaldı !.. Şampiyonluğu Kayahan'ın şarkısından uyarlanan "Dilimde şarkıların gündüz gece, Deli gibi aşığım Fenerbahçe, Bu dünyayı yakarız senin için, Şampiyonluk gelince" tezahüratıyla kutlamayı planlmayan taraftarlar, Kayahan'ın bir başka şarkısına mahkum oldu: "Yine bana hüsran, bana yine hasret var..."

Fenerbahçe, kendisi için hayati önem karşılaşmaya fırtına gibi girdi. Henüz 2. dakikada Güiza ve Özer'le çok net bir fırsatı harcayan sarı lacivertliler, rakibinin yarı alanından çıkmasına izin vermedi. Böylece gfolü bulmaları da çok da uzun sürmedi. 14. dakikada Alex'in şutu Onur'dan sekti, ilk dakikalarda net bir fırsatı harcayan Güiza bu kez affetmedi ve takımını öne geçiren isim oldu.
Bu dakikadan sonra oyunu biraz rölantiye almak isteyen Fenerbahçe, golü kalesinde gördü. 23. dakikada Alanzinho'nun ortasında Burak, orta şut karışımı vuruşuyla Volkan'ın 841 dakikadır süren gol orucunu da bozmuş oldu. İLk yarının kalan bölümünde baskısını artıran Fenerbahçe'nin Bilica ile bir topu da direkten döndü ve devre arasına 0-0'lık beraberlikle girildi.

İkinci yarıda Trabzon tamamen geri çekilince sarı lacivirtlilerin baskısı arttı ama Güiza'nın kaçırdığı pozislonlar sarı lacivertlilerin hayati golü bulmasını engelledi. Fenerbahçe aradığı golü bir türlü bulamayınca mücadele 1-1 sona erdi.

2006'da Denizli ile berabere kalarak şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Daum'lu Fenerbahçe, aynı sonu bir kez daha yaşadı. Sarı lacivertliler, bu kez şampiyonluğu Bursaspor'a kaptırdı. Trabzonspor ise kupa finalinin ardından ezeli rakibine bu kez de ligde çok büyük bir darbe vurdu.

FENERBAHÇE: 1 - TRABZONSPOR: 1

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akın, Alper Ulusoy

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bilica, Lugano, Vederson, Mehmet Topuz, Selçuk (Dk. 65 Cristian, Emre, Özer (Dk. 65 Deivid), Alex, Güiza
TEKNİK DİREKTÖR: Cristoph Daum

TRABZONSPOR: Onur, Serkan (Dk. 86 Yattara), Egemen, Giray, Cale, Alanzinho (Dk. 74 Murat), Colman, Selçuk, Engin, Burak (Dk. 57 Ceyhun), Umut Bulut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GOLLER: Dk. 13 Güiza, Dk. 24 Burak
SARI KARTLAR: Colman, Bilica



Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm