Andre Moritz Kayserispor'da

Kasımpaşa'da futbol oynayan Andre Moritz ile bir süreden beri yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlanan Kayserispor, Brezilyalı oyuncuyla prensipte anlaştı..

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kayserispor'un Kasımpaşa'da oynayan orta saha oyuncusu Andre Moritz ile bir süreden beri yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı.

Anlaşmaya varılan 24 yaşındaki Brezilyalı Andre Moritz'in lig maçlarının bitiminden sonra Kayseri'ye geleceği ve resmi mukavele imzalayacağı öğrenildi.

Öte yandan Kayserispor menajeri Süleyman Hurma da bazı futbolcuları izlemek ve menajerleriyle görüşmek üzere yarın İngiltere'ye gidecek.

MORİTZ AÇIKLAMASI
Futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal, Kayserispor'un gelecek sezon için anlaştığını açıkladığı oyuncuları Andre Moritz'in Kayserispor'a hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

Moritz ile 3 yıldır birlikte olduklarını anlatan Sidal, ''Bu 3 yıl içinde sadece üçüncü yılın ilk 6 ayında ondan verim aldık. Başka da verim alamadık. Bu oyuncu kendisine bakmıyor, bizi çok uğraştırdı. Gece hayatına çok düşkün. Brezilyalı futbolcuların bekar olanları bu işleri seviyor. Bundan sonra lig sonuna kadar Kasımpaşa'da forma şansı az. Büyük bir ihtimalle oynatmayız. Zaten beni en önemli maçımda yalnız bıraktıktan sonra öbür maçlarda oynamasa da olur'' diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm