Saracoğlu'nun kapıları açıldı

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacak derbi maç için stat kapıları açılarak taraftarlar tribünlere alınmaya başlandı..

İl Spor Güvenlik Kurulu'nun yaptığı toplantıda saat 15.00'ten itibaren açılacağı duyurulan kapılar bir saat gecikmeli olarak 16.00'da açıldı.

Özellikle kale arkası tribünlere girişlerin yapıldığı bölümlerde oluşan kuyruklarda bu durum nedeniyle zaman zaman tepkiler yükseldi. Migros kale arkası tribünü için bekleyen taraftarlar, kapıların geç açılmasını protesto ederek tezahüratlar yaptı.

Stat girişlerinde taraftarlar detaylı bir şekilde aranırken, bozuk paralar Kızılay kutularına alındı.

Karşılaşmayı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2 bin 525 kişilik Beşiktaş taraftarı da izledi.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacak derbi için genel olarak Kadıköy'de ve stat çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Maç için alınan karar gereği, 2 bin 266 polis, 950 özel güvenlik olmak üzere toplam 3 bin 216 görevli güvenliği sağlayacak.

Derbide, 184'ü stat, 25'i polis kamerası olmak üzere 209 kamera da kayıt yapacak.

Kadıköy ve stat çevresinde alınan güvenlik tedbirleri geniş bir şekilde saat 14.00'de itibaren uygulanmaya başlandı.

KADIKÖY'DE BÜYÜK HAREKETLİLİK
Beşiktaş maçına büyük önem veren Fenerbahçeli taraftarlar öğlen saatlerine doğru adeta akın ettikleri Kadıköy'de büyük hareketlilik yarattı.

İlçenin belli bölgeleri formalarla dolaşan taraftarlar nedeniyle adeta sarı lacivertli renklere bürünürken, taraftarlar bazı noktalarda toplanarak birlikte maç saatini bekledi.

Kızıltoprak'ta toplanan kalabalık tezahüratlar eşliğinde meşaleler de yakarak coşkulu bir şekilde maçı bekledi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm