Beşiktaş-Sivasspor: 2-2 (Video-Maç Özeti)

Kartal topuktan vuruldu! Son 3 haftada 7 puan kaybeden Beşiktaş, yine kazanamadı. Tarihinde İstanbul'da yenemediği Sivasspor'u yine deviremeyen Kartal, gol düellosuna sahne olan maçta son sözü Kamanan söyledi. 4 haftadır galibiyete hasret olan Beşiktaş, 4. koltuğunu da tehlikeye attı.

Beşiktaş ile Sivasspor İnönü Stadı'nda 2-2 berabere kaldı. Müsabakanın ilk yarısı pozisyon bakımından olduça kısır geçti. Konuk ekip Sivasspor ilk devrede gole daha çok yaklaştı. 14. dakikada savunma arkasına iyi kaçan Cihan, Rüştü'yle karşıya karşıya kaldı. Yerde kalan Sivassporlu oyuncu Sivok'un kendine müdahale ettiğini öne sürerek hakem Kuddusi Müftüoğlu'nda penaltı bekledi. Müftüoğlu pozisyona 'devam' dedi.

İkinci yarıya iyi başlayan taraf Beşiktaş golü bulan ise Sivasspor oldu. 54. dakikada ceza sahasına yapılan ortada savunmadan seken topa Cihan, açısıiyi olmamasına rağmen düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi. Kara Kartal golü şokunu üstünden çabuk attı. Holosko 56'da yüzde yüzlük bir pozisyondan yararlanamadı. 59'da ise Tello kullandığı sertbest vuruşa iyi yükselen Bobo, bomboş pozisyonda yaptığı kafa vuruşuyla skora denge getirdi.

Golden sonra rakip kalede baskısını artıran Beşiktaş'ta Holosko iki tane yüzde yüzlük gol posiyonundan daha yararlanamadı. Bu arada 75. dakikada Bobo, ceza sahasında ilerlemek isterken Faruk'un müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Kuddusi Müftüoğlu pozisyonu devam ettirdi.. 82. dakikada ani gelişen Beşiktaş atağında Bobo ceza sahası önünde Holosko'yu gördü, Slovak oyuncu Beşiktaş'ı öne geçirdi. 84. dakikada Kamanan'ın vuruşunda top önce direğe sonra Rüştü'nün topuklarına çarpıp ağlarla buluştu..

BEŞİKTAŞ: 2 - SİVASSPOR: 2

STAT: İnönü
HAKEMLER:Kuddisi Müftüoğlu, İsmail Şencan, Muharrem Yılmaz

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Rıdvan, Sivok, Ferrari(Dk. 46 İbrahim Kaş), İbrahim Üzülmez, Necip, Fink, Uğur İnceman, Holosko, Tello, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

SİVASSPOR: Petkovic, Abdurrahman, Sedat, Yasin, Hayrettin(Dk. 72 Faruk), İbrahim Dağaşan(Dk. 74 Erman), Kadir, Keita, Musa, Cihan(Dk. 84 Kamanan), Mehmet Yıldız
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

SARI KART: Hayrettin, Yasin, İbrahim (Sivasspor)
GOLLER: Dk. 54 Cihan, Dk. 86 Kamanan(Sivasspor), Dk. 59 Bobo, Dk. 81 Holosko (Beşiktaş)







Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm