Daum'un aklı milli takım hocalığında

Daum, Fenerbahçe’de 3 yılı tamamladıktan sonra bir kulüp takımında değil herhangi bir ülkenin milli takımında görev yapmayı hedefliyor!

F.Bahçe, Daum için son durak... Sezon başında Sarı-Lacivertli takımla 3 yıllık kontrat imzalayan Alman hoca, bu süreyi tamamlaması durumunda bir daha kulüp takımı çalıştırmayı düşünmüyor. Daum Köln, Stuttgart, Leverkusen, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi kulüp takımlarını çalıştırmıştı. Ancak tecrübeli teknik adamın en büyük hayali bir ülkenin milli takımını çalıştırmak. Özellikle Beşiktaş ve F.Bahçe’nin başında bulunduğu dönemlerde maddi olarak büyük kazanç sağlayan Daum, son olarak da turnayı gözünden vurmuş ve Sarı-Lacivertli kulüple yıllık 3.5 milyon Euro’dan 3 senelik kontrat yapmıştı.

TEKLİFLER GELİYOR
Türkiye’de kazandığı paralar ile maddi olarak bir problemi kalmayan Daum, artık en büyük hayali olan bir milli takımın başına geçme fikrine iyice yaklaşmış durumda. Başarılı hoca, kariyerindeki en büyük eksik ve aynı zamanda hayali olan iyi bir milli takımı çalıştırıp Dünya Kupası gibi uluslararası turnuvalarda boy göstermeyi hedefliyor... Tecrübeli çalıştırıcıya daha önce birçok milli takımdan teklif gelmişti. Daum, özellikle ilk Fenerbahçe macerasında da çok sayıda milli takımdan teklif almış ancak Sarı-Lacivertli kulüp izin vermediği için bu düşüncesini gerçekleştirememişti.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm