Şota Arveladze Kayserispor yolunda

Trabzonspor'un eski futbolcusu Şota Arveladze, Kayserispor'un başına geçmek için tekllif geldiği yönünde çıkan haberleri doğruladı.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın sezon sonunda Kayserispor’dan ayrılacağını açıklamasının ardından adı Kayserispor’la anılan Trabzonspor’un eski oyuncusu Şota Arveladze, Best FM'de yayınlanan "Özkan Öztürk ile Futbol Vadisi" programına katılarak sarı kırmızılı kulüple görüştüğünü söyledi.

'KAYSERİSPOR'LA GÖRÜŞTÜK'
Hollanda’nın AZ Alkmaar Kulübü’nde Yardımcı Antrenör olarak görev yapan Şota, "Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ile bu konuyu görüştük. Tolunay Hoca ile de konuştuk. Ama henüz verilmiş olan bir karar yok ortada. Zaten Tolunay Kafkas her zaman görüştüğüm, kardeş gibi olduğum bir insan. Kendisi bana kulüpten ayrılacağını söyledi ve bunun üzerine bir konuşma yaptık" dedi.

'MİLLİ TAKIM İÇİN HENÜZ BİR TEKLİF YOK'
A Milli Takım’ın başına getirilen Guus Hiddink’in yardımcısı olacağı yönünde de haberler çıkan Şota, “Hiddink Türkiye ile anlaştığı zaman benim yardımcısı olmam yönünde haberler çıktı. Ama kendisiyle hiçbir görüşmemiz olmadı. Şu ana kadar da birisiyle anlaşılmamış heralde. O yüzden şu an için bu konuda söyleyecek fazla bir şey yok” dedi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm