Galatasaray antrenmanında Caner Arda kavgası (Video)

Galatasaray antrenmanında şok kavga.. Diyarbakırspor maçında taraftarın protestosunu alan ve Manisaspor mücadelesinde oyundan çıkarken taraftara kırgın olduğu görülen Arda Turan ile CSKA Moskova takımdan kiralık olan Caner Erkin sabah antremanında kavga etti.. Kavgada Caner'in dudağı patlarken, olay daha sonra tatlıya bağlandı..

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Bursaspor'u ağırlamaya hazırlanan Galatasaray'ın antrenmanı iki oyuncunun kavgasına sahne oldu.

Oldukça neşeli başlayan çalışmanın 5'e 2 pas bölümünde birbirlerine sert giren kaptan Arda Turan ile Caner Erkin arasındaki tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

Birbirlerine giren iki oyuncuyu takım arkadaşları güçlükle ayırırken, Caner Erkin'in dudağının kanadığı görüldü.

İki oyuncuyu takım arkadaşları sakinleştirmeye çalışırken, Caner'in Arda'ya yönelik ''Kimsin lan sen, adam mısın?'' sözleri duyuldu.

İki futbolcusunun yaşadığı kavgayı gören teknik direktör Rikaard da o bölgeye giderek oyuncularını sakinleştirmeye çalıştı ve Caner'i bulunduğu gruptan alıp diğer gruba gönderip çalışmayı sürdürdü.

Bu arada iki ayrı grupta koşan futbolcuların birbirlerini gördüklerinde "Sen göreceksin" şeklinde tehditlerde bulunduğu iddia edildi.

ÖNCE KAVGA, SONRA BARIŞ
Arda Turan ile Caner Erkin idmanın sonunda ise barıştı.

Pas çalışması sırasında yaşanan ve Caner'in dudağının kanadığı kavgada oldukça sinirli hareketleriyle dikkat çeken iki oyuncu, çalışmanın bitiminde el sıkışıp öpüşerek aralarındaki gerginliğe son verdi.

Daha sonra birbirlerine sarılarak çalışmayı izleyen bir grup taraftarın yanına giden Arda ve Caner, burada imza dağıtıp fotoğraf çektirirken, basın mensuplarının kavga ile ilgili sorularına ise yanıt vermediler.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm