Kasımpaşa-Fenerbahçe: 0-1 (Video-Maç Özeti)

Turkcell Süper Lig'de sezonun en kritik maçlarından birine çıkan Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek zorlu virajı kayıpsız geçmeyi başardı. Şubat ayından buyana kalesinde gol görmeyen sarı lacivertliler, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Yılmaz Vural'ın sezon içerisinde Daum hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle farklı bir boyut kazanan mücadelenin ilk bölümünde oyunu kontrol eden ev sahibi ekip oldu. Ancak orta sahadaki top kayıpları nedeniyle hücumda etkin olamayınca pozisyonsuz geçen bir ilk 20 dakika yaşandı. En önemli fırsatı ise sarı lacivertliler yakaladı. Bu pozisyonda ise Murat Şahin, önce Alex'in ardından da Özer'in vuruşlarını kurtardı. İlk yarının son bölümünde dengeyi sağlayan Fenerbahçe, Güiza ile net bir fırsatı kullanamadı.

İkinci yarı ise daha hareketli başladı. Gol için rakip kaleyi ablukaya alan Fenerbahçe, net pozisyonlar bulmasına rağmen bir türlü son vuruşu yapamadı. Özellikle İspanyol golcü Güiza, bomboş kaleye bir topu atamadı ve başta Daum olmak üzere tüm Fenerbahçeliler, saç baş yoldu. Atakları sonucunda sürekli kornerler kazanan Fenerbahçe, 76. dakikada golü buldu. Alex'in ortasında Bekir, hiç yükselmeden kafayı vurdu ve sarı lacivertli formayla ilk golünü kaydederek takımını öne geçirdi.

İBB maçından beri kalesinde gol görmeyen Fenerbahçe, Kasımpaşa engelini de 1-0'lık skorla geçerek şampiyonluk yarışında yoluna kayıpsız devam etti. Puanını 67 yükselten Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

KASIMPAŞA: 0 - FENERBAHÇE: 1

STAT: Recep Tayyip Erdoğan
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Muhittin Gürses, Kemal Yılmaz

KASIMPAŞA: Murat Şahin, Keller, Merthan, Koray, Ergün, Emre Toraman, Murat Erdoğan, Yekta, Sancak (Dk. 74 Özgür), Şahin Aygüneş (Dk. 74 Gökhan) , Cenk
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir, Lugano, Andre Santos, Mehmet Topuz (Dk. 76 Deivid), Selçuk, Emre, Özer, Alex, Güiza (Dk. 88 Gökhan Ünal)
TEKNİK DİREKTÖR: Cristoph Daum

SARI KARTLAR: Selçuk, Ergün, Bekir
GOL: Dk. 76 Bekir İrtegün

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm