Galatasaray-Bursaspor: 0-0 (Video-Maç Özeti)

Ali Sami Yen'de son gülen Fener! Bu maçta her şey vardı! Mutlak pozisyonlar, müthiş kurtarışlar, kırmızı kartlar ve inanılmaz bir mücadele.... Ancak 90 dakikalık heyecan fırtınasında iki takım da birbirine üstünlük sağlayamayınca zirve Fenerbahçe'nin oldu!

Turkcell Süper Lig'de haftanın maçında Galatasaray, evinde Bursaspor'la 0-0 berabere kaldı.

Süper Lig'de haftanın en önemli maçında ne Galatasaray, ne de Bursaspor güldü. Ancak son gülen F.Bahçe oldu!

Zirvenin kaderinin yakaından etkileyecek maçın 90 dakikası da nefesleri kesti. Kalecilerin kader adamları olduğu mücadelede Ivankov ve Aykut, sonucu etkilyecek bir çok pozisyonda gole izin vermedi.

Ligde alışılmamış bir tempoya sahne olan maçta kartlar da havada uçuştu. Galatasaray'da 73. dakikada Neill ikinci sarı karttan kırmızı kart görürken bir dakika sonra da Bursaspor'da Zapotocny takımını 10 kişi bıraktı.

Özellikle son dakikalarda heyecanın vitesinin artarken 90 dakikaka sonunda beklenen gol gelmeyince iki takım da birer puanı paylaşmak zorunda kaldı.

Bu sonucun ardından 66 puana yükselen Bursaspor, uzun bir aradan sonra zirveden inerken koltuğu da Fenerbahçe'ye de devretti. Galatasaray ise 61 puana yükselerek 3. sıradaki yerini korudu..

GALATASARAY: 0 - BURSASPOR: 0

STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 19.00
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Mustafa Emre Eyisoy, Ekrem Kan

GALATASARAY: Aykut, Sabri, Neill, Hakan Balta, Caner, Mehmet Topal, Elano (Dk. 65 Mustafa Sarp), Arda (Dk. 75 Emre Güngör), Keita, Giovani (Dk. 65 Jo), Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandogan, Zapotoncny, Ömer, Mustafa Keçeli, Volkan Şen, Hüseyin, Bekir Ozan, Ivan Ergic, Ozan İpek, Sercan (Dk. 68 Turgay)
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

KIRMIZI KARTLAR: Neill (Galatasay), Zapotocny (Bursaspor)
SARI KARTLAR: Ömer Erdoğan (Bursaspor), Arda (Galatasaray)

MAÇ ÖZETİ BURADA

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm