Bilica ceza almazsa Galatasaray FIFA'ya gidecek

Federasyon, “çukur kazan” Bilica’ya ceza vermezse, Galatasaray yönetimi “Türk futbolunun marka değerini düşürüyorlar” diyerek, konuyu uluslararası arenaya taşıyacak

Cim-Bom işin peşini bırakmıyor. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde penaltı çukurunu kazarak, spor gündemini bir anda değiştiren Bilica skandalında, Galatasaray da olaya müdahil olmak için harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar bu konuda girişimlere başlamadan önce Futbol Federasyonu’nun vereceği kararı bekliyor.

TFF’YE BASKI YAPILACAK
Eğer Federasyon, Sambacı’ya yeterli cezayı kesmezse, Galatasaray devreye girip konuyu UEFA?ile FIFA’ya taşıyacak. Çukur kazmayı “Türk futbolunun marka değerini düşüren” bir olay olarak nitelendirecek olan Cim-Bom, hazırlattığı CD’yi UEFA ile FIFA’ya göndererek TFF’ye baskı yapılmasını isteyecek.

İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYIZ
Başkan Adnan Polat’ın yönetim toplantısında, “Hata olur da bu kadar mı olur? Bu iş düzelene kadar savaşacağım. Biz sahada adil mücadele olmasını istiyoruz. Bütün emeklerimiz hakemi baskı altına alan bir açıklama ve düdükle perişan oluyor.?Bu işin peşini bırakmayacağım”?dediği belirtildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm