Trabzonspor-Galatasaray: 0-3

Bir yanda Avrupa'da yoluna Avrupa Ligi’nde devam eden Trabzonspor, diğer yanda Fenerbahçe zaferiyle zirveye kurulan Galatasaray. Bu iki dev kozlarını Avni Aker'de paylaştığı karşılaşmayı Galatasaray Elmander ve Selçuk'un golleriyle 3-0 kazanarak liderliğini devam ettirdi.

Trabzonspor'da Vittek ve Tayfun, Galatasaray'da ise Yekta, Sabri, Sercan ve Gökhan Zan'ın oynamadı karşılaşmanın 5. dakikasında Kazım Kazım, sağ tarafta Cech'ten topu kaparak Elmander'e aktardı. Bu futbolcu da ceza alanı içinde güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Tolga'nın sağından filelere gönderdi: 1-0.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu golle sona erecek diye düşünülürken, 44. dakikada ceza yayı üzerinde Serkan, Baros'u düşürünce hakem Müftüoğlu serbest vuruş kararı verdi. Selçuk'un kullandığı serbest vuruşta, barajın üzerinden geçen top filelerle buluştu: 2-0.

İkinci yarıya her iki takımda aynı kadro ile başladı. 51. dakikada Galatasaray üçüncü gole çok yaklaştı. Elmander'in pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Melo'nun aşırtma vuruşu direğin yanından auta gitti.. 55. dakikada Trabzonspor 10 kişi kaldı. Zokora, Melo ile girdiği hava topu mücadele sonrası hakemden kırmızı kart gördü.. Bu arada pozisyona itiraz eden Burak Yılmaz da sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü.

Kalan dakikalarda oyunu istediği gibi yönlendiren Cim Bom, sayısal ve skor avantajını da kullandı. Uzatma dakikalarında Ceyhun ile bir mgol daha bulan Aslan sahadan 3-0'lık skorla galp ayrıldı. Böylece peşpeşe 4. galibiyetini elde Galatasaray 31 puanla zirvedeki yerini korudu. Galibiyet hasreti 3 maça çıkan Karadeniz Fırtınası ise 21 puanda kaldı.

TRABZONSPOR: 0 - GALATASARAY: 3

STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan(Dk. 83 Alanzinho), Giray, Glowacki, Cech, Adrian(Dk. 60 Aykut), Colman, Zokora, Halil(Dk. 72 Celutska), Hanrique, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih Kaya, Hakan Balta, Kazım (Dk. 87 Ceyhun Gülselam), Melo, Selçuk, Emre(Dk. 82 Ayhan), Baros(Dk. 70 Engin), Elmander
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

GOLLER: Dk. 5 Elmander, Dk. 44 Selçuk, Dk. 90 Ceyhun
KIRMIZI KART: Dk. 55 Zokora
SARI KARTLAR: Dk. 55 Burak, Dk. 61 Melo

Trabzonspor Galatasaray maçının golleri ve özeti eklenecektir

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm