Takımı da yönetim sahaya çıkarsın ! Ankaragücü zıvanadan çıktı

Ligde aldığı başarısız sonuçların ardından arayış içine giren Ankaragücü'nde, kulüpte daha önce de çalışmış olan Reha Erginer, Hakan Kutlu'nun yardımcılığına getirilirken, ligdeki kötü gidişin faturası da maç izleme komitesinden Hakan Çobanoğlu, kondisyoner Fatih Uygun ve kaleci antrenörü Yılmaz Bal'a çıkartıldı.

Turkcell Super Lig'de 6. hafta sonunda 5 puanla 14. sırada bulunan sarı-lacivertlilerde çıkış yolları aranırken, teknik direktör Hakan Kutlu'nun Hakan Çobanoğlu, Fatih Uygun ve Yılmaz Bal'ın görevlerine son vermesinin yanı sıra, daha önce de Ankaragücü'nde çalışan Reha Erginer'in tekrar yardımcı antrenörlüğe getirilmesi, Kutlu'nun yardımcılığını yapan Hakan Keleş'in istifasına neden oldu.
Sarı-lacivertlilerin eski golcülerinden de olan Hakan Keleş, yaptığı açıklamada, şunları söyledi: ''Teknik kadro olarak istifa kararı alınmıştı, ancak bu karar daha sonra geri çekilmiş. Gökmen Barış ile birlikte yürüttüğümüz yardımcı antrenörlük görevlerimiz devam ederken, Reha Erginer'in aynı göreve atanması, benim bu işi yapamadığım anlamına geliyor. Demek ki başarısızlığı bende bulmuşlar. Bundan dolayı Hakan Kutlu ile konuşarak yollarımızı ayırma kararı verdik. Ankaragücü'ne bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.''

Öte yandan, bir süre önce kadro dışı bırakılan İbrahim Ege'nin yanı sıra bu kez de başarılı savunma oyuncusu Tolga Doğantez kadro dışı bırakıldı. Tecrübeli futbolcunun, takım içinde kırıcı konuşarak takımın motivasyonunu bozması nedeniyle kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

NOT: HAKAN KUTLU BİZCE ÇOK DİKKATLİ OLMALI. YAVAŞ YAVAŞ SIRA O'NA DOĞRU GELİYOR...BARİ ARKADAŞLARINI KURBAN ETMESE

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm