Başkent derbisi 19 Mayıs'ta

Turkcell Süper Lig'de pazar günü Gençlerbirliği ile Ankaragücü arasındaki Başkent derbisi, 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak..

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, katıldıkları bir televizyon programında, maçın Yenikent ASAŞ Stadı yerine 19 Mayıs Stadı'nda oynanması yönünde karar aldıklarını söylediler.

Maçın 19 Mayıs Stadı'nda oynanmasında sıkıntı olmadığı yönünde bilgi edindiğini belirten Cavcav, ''Ankaragücü taraftarının birisi beni arayarak Yenikent'e gitmekte zorlandıklarını söylediler. 19 Mayıs'ta sıkıntı olmadığı söylendi. Stat çürük ve yıkılacak durumda olup da taraftarları tehlikeye atarsak, biz kazansak ne olur, Ankaragücü kazansa ne olur. Değil 3 puan, 153 puan da olsa izin vermeyiz'' diye konuştu.

Ahmet Gökçek de statla ilgili somut raporlar olduğunu, ancak bunların ön rapor niteliği taşıdığını ve resmiyetinin bulunmadığını kaydetti.

Ankaragücü'nün yıllardır 19 Mayıs Stadı'nda oynamaya alışkın olduğunu ifade eden Gökçek, şunları söyledi:

''Yenikent'e zemin kötü olduğu için gittik. Kulüplerde ciddi yatırımlar var. Bir maçta futbolcuların sakatlanması doğru olmaz. Şu an stat dışarıdan iyi gözüküyor. Ancak maçın 20-25. dakikasından sonra zemin tekrar eski haline dönüşecektir. Sahanın iyileşmesi için ekim yapılmalı. Bu haftaki maç 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak. Saha da kendini belli edecek. Eğer eski haline dönüşür, zemin bozulursa tekrar Yenikent'e gideceğiz.''

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm