Avrupa'dan haber turu

Futbolda bu hafta sonu milli mesai var. 2010 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında ulusal mücadeleler nefes kesecek. Avrupa'da ise kulüp bazlı gelişmeler devam ediyor. İşte Avrupa'dan kısa kısa....

- Sevilla'nın başarılı kanat oyuncusu Diego Capel'in sakatlandığı ve en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

- Newcastle United'dan yapılan açıklamada as başkan Tony Jimenez'in görevinden istifa ettiği belirtildi. Tony Jimenez'in Kevin Keegan'ın Eylül ayında görevi bırakmasında büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

- Manchester United'in diri futbolcusu Rio Ferdinand geçtiğimiz ay Hırvasitan'a üç gol birden atan genç isim Theo Wallcot'un geleceğin Owen'ı olabileceği ve karşısında oynanması zor bir futbolcu olacağı yönünde görüşler bildirdi.

- Ada'da Tottenham'da işler yolunda gitmezken takımın yeni çocuğu David Bentley hocası Juande Ramos'un arkasında durdu. Bentley kovulacağı söylentileri çıkan Ramos için "Yüzde yüz onun arkasındayım" dedi.

- Manchester United'ın Amerikalı sahipleri, Glazers ailesi devam eden büyük ABD, ekonimik krizinden kulübün etkilenmeyeceğini iddia etti.

- Manchester City'nin genç ve yetenekli defans oyuncusu Micah Richards takımlarının henüz yeterince güçlü olmadığını ve her kulvarda mücadele edecek bir kadroda olmadığını söyleyerek Ocak ayında yine transfer yapılması gerektiğini söyledi.

- Sport.es'in haberine göre Real Madrid Inter Milan'ın genç forveti Mario Balotelli için 18 milyon avroyu gözden çıkardı. Real Madrid teknik direktörü Bernd Schuster başkan Calderon'a genç forvetin ismini verdi.

- PSG'de hoca değişikliği yaşanabilir. Paul Le Guen'in yerine düşünülen isim ise Didier Deschamps. L'Equipe'nin haberine göre Le Guen'in başkan Charles Villeneuve ile arası iyi değil.

- Bu sezonun gözde takımlarından biri olan Romen ekibi Cluj'da 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Sebastian Dubarbie için Zenit, Ajax, Atletico Madrid ve bazı Fransız takımlarının ciddi girişimler içinde olduğu ifade ediliyor.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm