Xerdhan Shaqiri Bayer Münih'te

Shaqiri imzayı atıyor... Galatasaray'ın uzun süre kadrosuna katmak için uğraştığı 20 yaşındaki Baselli futbolcu Xerdhan Shaqiri, bu hafta içinde Bayer Münih'le kontrat imzalayacak. Ancak bu kontrat bu sezon sonunda geçerli olacak

Galatasaray'ın ara transferde renklerine bağlamak için büyük uğraş verdiği Xherdan Shaqiri, sezon sonunda Bayern Münih'e transfer olacak.

Haberlerde ayrıca, Shaqiri'nin ara transfer döneminde Galatasaray'dan çok ciddi bir teklif aldığı, ancak bunu reddettiği okuyuculara aktarıldı.

Bu arada genç futbolcunun menajeri de Alman basınına açıklamalarda bulunarak, bu transferin harika bir olay olacağını söyledi.

Bu konuda bir açıklama yapan FC Basel Kulübü Başkanı Berndent Heusler, Shaqiri'nin bu hafta içinde Bayer Münih ile kontrat imzalayacağını ve önümüzdeki sezon da Bayer'de forma giyeceğini bildirdi.

"Bu transfer için Bayer Münih Kulübü 12 milyon Euro transfer ücreti ödeyecektir" diyen Başkan Heusler, Galatasaray Kulübü olmak üzere birçok kulübün Shaqiri'yi istediğini ancak, özellikle Bayer Münih'in daha istekli olduğunu belirtti.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm