Fenerbahçe'nin transfer gözdesi Filip Jankoviç'e sarı kırmızı kanca

Roma'n olmasın!.. Aykut Kocaman'ın uzun süredir takip ettirdiği 17 yaşındaki Filip Jankoviç'i Roma kulübü kapmak üzere. İtalyan ekibi yöneticilerinin genç yıldız adayı için Kızılyıldız'a 3 milyon Euro önerdiği belirlendi.

Genç yetenekleri takıma kazandırıp, hem sportif hem de maddi anlamda kulübe kazanç sağlamak isteyen Aykut Kocaman, uzun bir süredir 17 yaşındaki yıldız adayı Sırbistanlı Filip Jankoviç’i takip ettiriyordu. Ancak, genç oyuncudan gelen haberler Sarı-Lacivertliler’in duymak istemeyeceği cinsten... Çünkü Jankoviç’in kulübü Kızılyıldız, İtalya’nın önde gelen kulüplerinden Roma ile genç yıldız için el sıkışmak üzere. Transfer için kulübü Kızılyıldız ve oyuncu ile prensip anlaşmasına varan Roma’nın, bonservis bedeli olarak 3 milyon Euro ödeyeceği gelen bilgiler arasında. 2013 yılında bitecek olan kontratını yenilemeye yanaşmayan genç oyuncuyu bu yüzden şimdiden iyi bir bonservis ücretiyle elden çıkartmak isteyen Kızılyıldız’ın, Fenerbahçe’nin önerdiği rakamı az bulduğu ve Roma’dan gelen teklife yöneldiği bildirildi. Sırbistan Milli Takımı’nın alt yaş gruplarında da forma giyen Jankoviç, 16,5 yaşındayken Kızılyıldız’ın Ventspils ile oynadığı Avrupa Ligi öne eleme turu maçında boy gösterip, kulüp tarihinde “bir Avrupa Kupası maçında sahaya çıkan en genç isim” olma unvanına sahip.

Filip Jankoviç kimdir?
Futbola şu anki kulübü Kızılyıldız’da başlayan Filip Jankoviç, 1995 doğumlu... Orta sahada görev yapan genç futbolcu, iki ayağını da kullanmasının yanı sıra gol yollarında da oldukça etkili. Sırbistan U17 Takımı’nda 13 maçta 4, U16 Takımı’nda ise 4 karşılaşmada 1 gol attı. Jankoviç, Roma’nın dışında Milan ve İngiliz kulüpleri tarafından izleniyordu. 
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm