Eski Galatasaraylı Elano Blumer'in son talibi Inter

İtalya devi Elano'yu istiyor!.. Eski Galatasaray'lı futbolcu Elano için, Brezilya ekiplerinden Corinthians'tan sonra İtalya devi bir kulübün de transfer girişimlerinde bulunduğu iddia edildi.

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'de orta sahayı güçlendirme planları dahilinde gözler Brezilya'ya çevrildi.

La Gazetta Dello Sport'un haberine göre sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hollandalı orta saha Wesley Sneijder'İn alternatiflerini arayan Inter, Brezilya'da Internacional forması giyen Oscar ve Santos'ta top koşturan eski Galatasaray'lı Elano'yu takibe aldı.

Inter'in ilk hedefi 20 yaşındaki Oscar. Brezilya ekibinin genç yıldız için 15 milyon euroluk bir bonservis bedeli istemesi bekleniyor.

Oscar'ın alternatifi ise bir dönem Galatasaray forması da giyen Elano... 30 yaşındaki Brezilyalı yıldızın Avrupa tecrübesinin de bulunması Inter'i cezbeden özelliklerden birisi olarak belirtildi.

ELANO BLUMER'İN TALİPLERİ ARTIYOR
Eski Galatasaraylı Elano için bir süre önce Brezilya ekibi Corintihans da transfer girişiminde bulunmultu. Elano'nun transferi için Santos ile pazarlık masasına oturan Corintihans'ın, Brezilyalı futbolcu için Santos'a 3 milyon euro civarında bir rakam teklif ettiği iddia edilmişti.

Öte yandan yıldız futbolcu Elano, Inter veya Corinthians'a transfer olması durumunda Santos kulübnün kazanacağı bonservis bedelinin yarısı Galatasaray kasasına girecek. Elano'yu 2.9 milyon euroya Santos'a satan Galatasaray, Brezilyalı kulüp ile yaptığı anlaşmada başarılı oyuncunun 31 Aralık 2012'ye kadar başka bir takıma transfer olması durumunda yüzde 50 pay alacağını sözleşme altına almıştı.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm