Geleceğin yıldızı Ganso Porto yolunda

Santoslu Ganso'ya Avrupa'ya transfer yolu gözüktü... Brezilya futbolunun gelecekteki en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edilen Ganso'nun yeni durağı Porto olabilir.

Ganso'nun sözcüsünün yaptığı açıklamada, genç oyuncunun Santos'tan ayrılabileceği sinyallerini verdi.

Genç oyuncu ile fon şirketi ile arasında sorunlar nedeniyle Santos'tan ayrılması zor gözüken oyuncunun, geçtiğimiz günlerde DIS ile arasında bulunan anlaşmazlık çözülmüştü. Buna göre bonservisin %55 kesimi fon şirketinde kalmıştı.

Yıldız oyuncunun sözcüsü Diogo Kotscho, OJOGO'ya yaptığı açıklamada, "Şu an için tam olarak DIS ile olan problemler giderilebilmiş değil. Onlar %55'lik bonservis haklarını hala ellerinde bulunduruyor. Porto'dan bir teklif geldiğini biliyorum, fakat rakam ve  diğer ayrıntılar konusunda bir bilgim yok. Fon şirketinin elinde hisse bulundurması zorluk yaratıyor. Böyle bir durum olmasaydı, Porto ve Santos arasındaki anlaşma daha kolay olabilirdi." ifadelerini kullandı.

Porto'nun Ganso için doğru bir seçim olduğunu da sözlerine ekleyen Kotscho, "Porto, Şampiyonlar Ligi'nin başarılı takımlarından biri. Her sezon Portekiz Ligi'nde zirveye oynuyorlar. Dil kolaylığının da olması Porto'yu bir adım daha öne çıkarıyor." sözlerini kullandı.

2008 yılından bu yana Santos forması giyen Ganso'nun 57 maçta 10 golü bulunuyor. Takımıyla sergilediği performansla Brezilya Milii Takımı'na çağırılan 22 yaşındaki oyuncu, Milli Takım forması altın da 7 maçta 1 gole imza attı.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm