Fenerbahçe'nin hedefindeki Milos Krasic Lazio'ya gitmek istemiyor

Krasic'in menajeri Joksimovic yaptığı açıklamada Sırp yıldızın Lazio'ya gitmeye sıcak bakmadığını söyledi.

Juventus'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Milos Krasic'in önümüzdeki günlerde hangi takıma transfer olacağı herkes tarafından merak ediliyor.

Adı Fenerbahçe ile de anılan oyuncu, her fırsatta Juventus'da mutlu olmadığını belirtiyordu. Oyuncusuna teklifler geldiğini söyleyen Dejan Joksimovic, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Chelsea, Inter, Tottenham ve Fenerbahçe'den teklifler var. Ayrıca isimlerini açıklayamayacağım 3 Rus kulübü de durumunu yakından takip ediyor. Ancak Milos Rusya'ya dönmek istemiyor. Ayrıca ben transfer olması gerektiğine inansam da, Juventus'da kalma ihtimali de var." ifadelerini kullanmıştı.

Oyuncusunun Juventus'tan ayrılıp Lazio'ya gitmeyeceğini büyük bir takıma gideceğini söyleyen Joksimovic, ll Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamada, "Lazio'ya büyük saygımız var fakat Krasic, Lazio'ya gitmek istemiyor. Premier Lig'de veya daha üst seviye bir takımda forma giymek istiyor." diye konuştu.

Transferi iyice yılan hikayesine dönen Milos Krasic'in önümüzdeki günlerde hangi takıma gideceği herkes tarafından merak ediliyor. 2010 yılından Juventus'a gelen oyuncu, ilk sezonunda gösterdiği performansla 'Yeni Pavel Nedved' yakıştırmasını almıştı. Daha sonra inişli çıkışlı bir performans sergileyen Krasic, yeni teknik direktör Antonio Conte tarafından fazla şans bulamamış ve takımdan ayrılması gündeme gelmişti.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm