Beşiktaş-Eskişehirspor 2-0 (Video-Maç Özeti)

İlk yarıdaki yoğun fikstüre rağmen başarılı bir çizgi yakalayan ve Süper Lig'de zirveden kopmayan Beşiktaş, ligin güçlü takımlarından Eskişehirspor'u konuk ettiği karşılaşmayı Sivok ve Mustafa Pektemek'in golleriyle 2-0 kazanmayı başardı.

Skibbe ile yollarını ayırmasının ardından yoluna Ersun Yanal'la devam eden Es-Es, Alman hoca yönetiminde ilk yarıdaki son 6 maçından 5'ini kazanmıştı. Kırmızı siyahlılar, bu performansını İnönü'de sürdüremezken, Ev sahibi Beşiktaş, Avrupa Ligi ve Süper Lig'deki başarısını taraftarları önünde perçinledi.

Beşiktaş'ın Quaresma ve sıra sakatlığı süren Aurelio'dan yoksun mücadele ettiği karşılaşmaya konuk Eskişehirspor cezalı olan Dede, Diego ve Alper Potuk'tan yoksun olarak çıktı.

Beşiktaş eskişehirspor maçı golleri ve geniş özetiİlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın 55. dakikasında sahneye çıkan Sivok, takımın 1-0 öne geçirirken, karşılaşmanın son dakikasında sahneye çıkan genç golcü Mustafa Pektemek maçın skorunu ilan eden golü kaydetti ve maç 2-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi.

BEŞİKTAŞ: 2 - ESKİŞEHİRSPOR: 0

STAT: İnönü
HAKEM: Yunus Yıldırım

BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert (Dk. 66 Simao), Sivok, Egemen, İsmail, Ekrem, Ernst, Fernandes, Veli (Dk. 70 Necip), Edu, Almeida (Dk. 77 Mustafa Pektemek)
TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Carvalhal

ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Koray, Sezgin (Dk. 71 Burhan), Nadareviç, Volkan, Pele (Dk. 59 Mehmet Yıldız), Bülent, Veysel, Serdar Özbayraktar (Dk. 79 Batuhan), Tello, Kamara
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GOLLER: DK. 55 Sivok, Dk. 90 Mustafa Pektemek
SARI KART: Dk. 24 Veli

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm