Semih Kaya'dan Galatasaray'a ömürlük imza

Genç savunmacı Semih Kaya'nın gösterdiği özverinin yanısıra başarısı da dikkatlerden kaçmıyor...

Galatasaray'ın geçtiğimiz yıllarda stoperlerde yaşadığı en büyük sıkıntı, bu sezon kendisini unuttururken; Tomas Ujfalusi ile Semih Kaya'nın 3 maçlık uyumu da sarı-kırmızılıları memnun etti.

Gökhan Zan ve Servet Çetin'in yokluğunda 'ihtimaller' üzerinden bir anda formayı sırtına geçirerek bir daha bırakmayan Semih Kaya, Servet'i kulübeye terkederken; Gökhan Zan'ı da tribüne göndermiş oldu.

Özellikle Frank Rijkaard döneminde stoper oynatılmaya çalışılan Hakan Balta'yı da geride bırakan Semih, stoper de oynayabilen yeni transfer Ceyhun Gülselam'ı da geçmeyi başardı.

Semih'in bu performansının artmasından dolayı stoper transferi ihtimali gündeme bile gelmezken, taraftarlar da genç oyuncuya büyük destek veriyor. Türk Telekom Arena'da oynanan Mersin İdmanyurdu maçında genç yıldızın her olumlu hamlesinde büyük alkış ile karşılık veren tribünler oyuncuya olan güveninid de gözler önüne serdi.

Sezon öncesi kamp döneminde yaptığı çıökış ile takımda kalmayı başaran ve hem fiziksel hem de mental anlamda kendini geliştiren Semih ise "Formayı alacağımı ve bana şans geleceğini biliyordum" sözleri ile sevindirici açıklamalarına devam ediyor.

Öte yandan Galatasaray Kulübü'nün Semih Kaya ile 5 yıllık anlaşmaya vardığı ve genç oyuncunun ücretinde de ciddi bir artışa gidileceği ifade edildi. Galatasaray Kulübü'nün konu hakkında resmi açıklamayı kısa süre içerisinde yapması bekleniyor.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm