Mehmet Topal'a inter'den resmi transfer teklifi Milan sırada

Valencia Kulübü'nün başkanı Manuel Llorente, Radyospor'a birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın eski futbolcusu Mehmet Topal'la ilgili transfer teklifleri aldıklarını doğrulayan Llorente Muslera ile de ilgilenmediklerini belirtti.

Milli futbolcu Mehmet Topal'dan son derece memnun olduklarını dile getiren Llorente, "Mehmet Topal bizim için son derece önemli bir futbolcu. Çok önemli ve etkileyici bir futbol tarzı var. Biz onunla büyük bir geleceğimiz olduğunu düşünüyoruz. Uzun yıllar faydalanmak istiyoruz. Çünkü orta alan ve pek çok bölgede oynatabiliyoruz. Bizim için çok önemli bir oyuncu” şeklinde konuştu.

İNTER'DEN RESMİ TEKLİF GELDİ
Inter'in Mehmet için resmi teklifte bulunduğunu dile getiren Valencia Kulübü Başkanı Llorente, "Biz Topal'la çalışmaktan son derece mutluyuz. Daha uzun yıllar birlikte çalışmak istiyoruz. İnanıyorum ki Mehmet bizimle uzun süre çalışmak istiyor. Saydığınız 3 kulüp Fenerbahçe, Manchester City ve Chelsea'dan bir teklif gelmedi. Bizi sadece Inter Milan'dan bir teklif geldi. Fakat bunu geri çevirdik. Kabuul etmedik. Biz Topal'la devam etmek istiyoruz dolayısıyla İtalyanların teklifini reddettik” dedi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm