Gaziantepspor-Manisaspor: 0-0

Turkcell Süper Lig'in 29. haftasının açılış maçında Gaziantepspor ile Manisaspor karşılaştı. Gaziantepspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Gaziantepspor puanını 38'e, Manisaspor ise 30'a yükseltti.

Beşiktaş galibiyetinin ardından içerde oynadığı 3 maçı kazanamayan Gaziantepspor ile Ankaraspor'dan aldığı hükmen 3 puanın dışında 11. haftadan beri deplasmanda kazanamayan Manisaspor kozlarını Antep'te paylaştı.

Sivasspor maçında çıkan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Gaziantepspor ile rakibi Manisaspor, 90 dakikayı boş tribünler önünde oynadı.

Ligin rahat takımlarından olan Gaziantepspor'un düşme hattından uzaklaşmayı amaçlayan Manisaspor'u ağırladığı maç keyif veren bir futbola sahne olmazken; iki takımın da geliştirdiği cılız akınlar golle sonuçlanmadı.

GAZİANTEPSPOR-MANİSASPOR: 0-0

STAT: Kamil Ocak
HAKEMLER: Barış Şimşek, Muharrem Yılmaz, Serkan Malkoç

GAZİANTEPSPOR: Mahmut, Tolga, Serdar, Deumi, Zurita, Olcan (Dk. 81 Hakan Bayraktar), Murat Ceylan (Dk. 87 Ahmet Arı), İvan, J.Souza, Beto, Julio Cezar
TEKNİK DİREKTÖR: Jose Couceiro

MANİSASPOR: İlker, Ferhat, Hüseyin Tok, Burak, Eren, Mehmet Nas, Y.İncedemir, Mehmet Güven (Dk. 89 Nizamettin), Güven, Simpson, Isaac
TEKNİK DİREKTÖR: Reha Kapsal

SARI KARTLAR: Dk. 16 Ferhat, Dk. 21 Zurita, Dk 27 Yiğit İncedemir, Dk. 33 Simpson

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm