İbrahimovic ve Kaka El Clasico'da yok

Real Madrid ile Barcelona arasında oynanacak Santiago Bernebau'da oynanacak maçta, ev sahibinde Kaka, konuk ekipte ise İbrahimoviç sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek..

La Liga'da geçen hafta yapılan Atletic Bilbao maçından önce ısınırken sakatlanan İsveçli futbolcunun, Katalan ekibin bu sabah yaptığı antrenmana katılamadığı ve Real Madrid maçının kadrosunda yer almasının beklenmediği bildirildi.

Teknik Direktör Pep Guardiola, hafta arasında Arsenal ile yapılan Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında oynatamadığı İbrahimoviç'in, en azından Real Madrid maçına kadar hazır hale gelmesini ümit ettiğini söylemişti.

Öte yandan sakatlıktan yeni kurtulan Andres İniesta ile Gerard Pique'nin yarınki maçta oynayabilecekleri belirtildi.

REAL'DE KAKA YOK
Real Madrid'de ise Brezilyalı orta saha oyuncusu Kaka, Barcelona karşısında sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.

Real Madrid kulübünün açıklamasında, Kaka'nın sol kasığındaki sakatlığın tam olarak iyileşmediği ve bu nedenle maçta forma giyemeyeceği belirtildi.

Barcelona'da da sakatlığı süren İsveçli golcü İbrahimoviç'in Real Madrid maçının kadrosuna alınmadığı bildirilmişti.

Real Madrid'in Kaka'nın yer almadığı Barcelona maçı kadrosunda şu isimler bulunuyor:
Casillas, Dudek, Arbeloa, Albiol, Ramos, Garay, Marcelo, Metzelder, Xabi Alonso, Gago, Lass, Diarra, Guti, Van der Vaart, Granero, Benzema, Higuain, Raul, Cristiano Ronaldo.

Barcelona'nın Real Madrid maçı kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor:
Valdes, Pinto, Alves, Puyol, Pique, Maxwell, Chygrinskiy, Toure, Marquez, Keita, Busquets, Xavi, İniesta, Jeffren, Pedro, Henry, Bojan, Messi.

İspanya'da Barcelona ile Real Madrid arasında yapılan maçlar, El Clasico olarak adlandırılıyor. La Liga'da aynı puana sahip olan iki takım yarın Real Madrid'in Santiago Bernabeu Stadı'nda karşı karşıya gelecek

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm