Galatasaray-Kasımpaşa: 4-1 (Video-Maç Özeti)

En yakın takipçisi F.Bahçe'nin puan kaybettiği haftada kritik bir sınava çıkan Galatasaray, zorlu Kasımpaşa virajını da kayıpsız geçerek Süper Lig'in zirvesine kuruldu!..

Haftanın kapanış mücadelesi, G.Saray'ın 4-1'lik farklı galibiyetiyle sona ererken iki takımın da sergilediği güzel futbol, izleyenleri ayakta alkışlattı. Maça çok hızlı başlayan konuk ekip Kasımpaşa'nın henüz ilk dakikadan çıkılırken bulduğu gol ofsayt nedeniyle iptal edildi. 29. dakikada savunmanın bir anlık hatasını iyi değerlendiren Arda, Jo'nun asistiyle topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı bu skorla geçilirken ikinci yarıya da iyi başlayan Yılmaz Vural'ın öğrencileri, ikinic yarıda aradığı golü buldu. 64'te Yekta'yla beraberliği yakalayan Kasımpaşa 75. dakikada Keita'nın inanılmaz golüne engel olamayınca Aslan 2-1 öne geçti. 80'de Jo'yu ceza sahası içinde yere indiren Koray, kırmızı kartla oyun dışı kalırken penaltıyı gole çeviren Jo, skoru 3-1'e taşıdı. Kasımpaşa'ya bitirici darbeyi vuran isim ise, 84. dakikada maçın başarılı oyuncularından Abdul Kader Keita oldu: 4-1.

Bu sonucun ardından 50 puana yükselen Galatasaray, zirvedeki yerini korurken Kasımpaşa 27 puanda kaldı.

GALATASARAY: 4 - KASIMPAŞA: 1

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Bahattin Duran, Serkan Ok

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Neill, Servet, Caner, Keita, Mehmet Topal, Ayhan, Arda (Dk. 78 Mustafa Sarp), Dos Santos (Dk. 90 Emre Çolak), Jo
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

KASIMPAŞA: Murat Şahin, Sancak (Dk. 46 Ali Güneş), Ergün, Şahin, Barış, Koray, Murat Erdoğan, Emre, Yekta, Cenk, Keller
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural

SARI KART: Barış (Kasımpaşa)
KIRMIZI KART: Koray Avcı

GOLLER: Dk. 29 Arda, Dk. 65 Yekta, Dk. 75 ve Dk. 84 Keita, Dk. 81 Jo (pen)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm