Galatasaray-Panathinaikos: 1-0 (Video-Maç Özeti)

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi grup maçlarını lider tamamlamasının ardından Galatasaray da sahasında Yunan ekibi Panathinaikos'u 1-0 yenerek son 32'ye lider olarak gitmeyi garantiledi.

Son haftalardaki kötü performansın ardından Pana maçına çıkış mücadelesi olarak bakan Galatasaray, mücadeleye hücuma dönük bir kadroyla çıkarken, rakip takım karşıaşmayla defansif bir kadroyla çıktı. Maçın ilk dakikalarında Arda'nın şık çalımları sonrasında önemli fırsatlar yakalayan temsilcimiz, bu fırsatları kullanamadı. 19. dakikada Elano'nun uzun pasında Mustafa topu ağlara gönderdi. Yan hakem orta sahaya yürüyünce hakem önce golü verdi, ancak kale arkasındaki yardımcının topun son olarak Nonda'ya çarptığını, bu sırada Mustafa'nın ofsayt olduğunu ifade etmesi üzerine gol iptai edildi.

Kalan bölümde defansta kalan Pana karşısında önemli bir fırsat bulamayan Gaatasaray, devre arasına 0-0 beraberlikle girdi.

İkinci yarıya biraz daha etkili giren temsilcimiz golü de buldu. 50. dakikada Arda'nın kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında ouşan karambolu iyi değerlendiren Mustafa Sarp'ın şutunda top Gilberto'ya çarparak ağlara gitti ve Galatasaray 1-0 öne geçti.

Kalan bölümde oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Galatasaray, maçı 1-0 kazanarak puanını 13'e yükseltti ve gurubu lider tamamlamayı garantiledi. Panathinaikos ise 9 puanda kaldı. Dinamo'nun Sturm'u yenmesinin ardından gruptan çıkacak ikinci takım Pana-Dinamo maçının ardından belli olacak. İlk maçı Yunan ekibi 1-0 kazanmıştı.

GALATASARAY: 1 - PANATHİNAİKOS: 0

STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 22.05
HAKEMLER: İvan Bebek, Tomislav Petkovic, Tomislav Setka (Hırvatistan)

GALATASARAY: Leo Franco, Sabri, Gökhan (Dk. 30 Barış), Servet, Hakan, M. Topal, Mustafa, Arda, Elano(Dk. 73 Ayhan), Kewell (Dk. 62 Keita), Nonda
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

PANATHİNAİKOS: Tzorvas, Sarriegi, Rukavina, Kante, Vintra, Simao, Gilberto, Karagounis (Dk. 73 Ninis), Katsouranis (Dk. 62 Hristopoulos), Darlas (Dk. 46 Spiropoulos), Cisse
TEKNİK DİREKTÖR: Henk Ten Cate

GOL: Dk. 50 Mustafa Sarp
SARI KARTLAR: Arda, Darlas, Kewell, Mustafa

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm