Hamburg-Galatasaray: 1-1 (Video)

Galatasaray Hamburg'da savaştı ve rövanş için istediği sonucu aldı !.. Galatasaray UEFA Kupası 4. turunda Hamburg deplasmanında yaklaşık 38 dakika 10 kişi oynadığı maçta rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve rövanş maçı için önemli bir avantaj elde etti.

Galatasaray ilk yarı boyunca rakibinden daha iyi bir performans sahaya yansıtırken, 32. dakikada Ayhan attığı golle ilk yarıyı sarı-kırmızılıların 1-0 üstünlüğüyle sona erdirdi.

İkinci yarıda ise rüzgar tam anlamıyla tersine esmeye başladı. Önce 49. dakikada Jansen attığı golle maça eşitliği getiririken, 52. dakikada rakibini son adam olarak düşüren Emre Aşık oyundan atıldı.

Galatasaray'ın 10 kişi kalmasıyla birlikte Hamburg büyük bir baskı kursa da sarı-kırmızılılar oyunun bundan sonraki döneminde çok iyi bir mücadele göstererek sahadan 1-1'lik skorla ayrılarak rövanş maçı için avantaj yakaladı.

HAMBURG: 1 - GALATASARAY: 1

STAT: HSH Nordbank Arena
SAAT: 19.00
HAKEM: Viktor Kassai, Gabor Eros, Tibor Vamos (Mac)

HAMBURG: Rost, Boateng, Alex Silva (Dk. 83 Pitrolpa), Mathijsen, Aogo (Dk. 70 Olic), Benjamin, Jarolim, Trachowski, Jansen, Petric, Guerrero

GALATASARAY: De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Hakan Balta, Volkan, Barış, Ayhan, Arda (Dk. 82 Hasan Şaş), Kewell, Lincoln (Dk. 57 Mehmet Güven), Nonda (Dk. 73 Ümit Karan)

GOLLER: Dk. 49 Jansen (Hamburg) Dk. 32 Ayhan (Galatasaray)
KIRMIZI KART: Emre Aşık
SARI KARTLAR: Guerrero, Boateng (Hamburg) Barış, Volkan Yaman, Arda (Galatasaray)


Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm