Lig TV'yi siyasete nasıl alet ettiler?

Ankaragücü'nün, Ankaraspor ile oynadığı maçlar haricinde tribünlerde göremediği Ankaragüçlü(!) Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek lehine Gençlerbirliği maçı sırasında tribünlerden gelen tezahüratlar medyada yer buldu.

(Melih'in sahibi olduğu diyebileceğimiz) SES TV Ana Haber Bültenin'de geniş yer bulan görüntüler ilginç bazı detayları gün yüzüne çıkardı. Seçimlere sayılı günler kala Ankaragücü Başkanlığı için kamuoyu oluşturmaya çalışan Melih Gökçek, tribünlerin feryadını kendi siyaseti için kullanmayı bildi. Stadyum içerisine Lig TV hariç hiçbir kamera alınmıyor iken ve Lig TV'nin özellikle Ankara'da hiçbir maçda tribünleri uzun uzun çekmediği biliniyor iken bu kadar uzun süren tezahüratların kayıt edilmesi dikkat çekti. Lİg TV'den maça dair görüntüleri sadece yüksek ücretler ödeyen belli kanallar alıp kullanabiliyor iken ve üstelik Lig Tv'nin yayınladığı görüntülerde bu tezahüratların olduğu bölümler bulunmuyor iken SES Tv bu görüntüleri nasıl alabildi?

Sanırım bu soruların cevabını Lig TV Ankara Temsilcisi, Ankara Belediye Meclis AKP'li Üyesi Orhan Kılıç'dan almak gerekli. Ancak Ankaragücü tribünlerinin maçda Melih Gökçek'i gördüğünde yapacağı sloganlar biliniyor iken bu kadar organize bir haberciliğin yapılmış olması, Serdar Özersin'in geçtiğimiz günlerde Ankaragücü ismi üzerinden siyaset yapılmamasını istenmesinde ne derece haklı olduğunu gösteriyor.Melih Gökçek 15 sene sonra Ankaragücü maçına geliyor, tribünler zor durumda olan takıma bir kurtuluş çaresi olarak Melih Gökçek'e bağırıyor, Kameralar hiç yapmadığı şekilde direkt tribünleri çekiyor, el altından servis edilip belli başlı medya'da özel olarak haberleştiriliyor. Melih Gökçek maçın ilk yarısında staddan sürekli telefonla görüşüyor ve 2. yarı ise ayrılıyor. Buyrun işte görüntüler ile seçim öncesi Ankaragücü görüntüleri...



ŞİMDİ SORUYORUZ;

- MAÇA GİREN TARAFTARIN FOTOĞRAF MAKİNELERİ ELLERİNDEN ALINIYOR, YOUTUBE'A KONULAN TRİBÜN GÖRÜNTÜLERİ BİLE SİLİNİYORKEN, SES TV'YE HERHANGİ BİR YAPTIRIM UYGULANACAK MI?

- O GÜN LİG TV KAMERASI DIŞINDA BİR KAMERA STADA NEDEN VE NASIL ALINMIŞTIR?

- STADA BAŞKA KAMERA ALINMADIYSA BU GÖRÜNTÜLER SES TV'YE KİM TARAFINDAN VERİLMİŞTİR?

- AKP'DEN ADAY OLAN ORHAN KILIÇ'IN BU İŞTE PARMAĞI VAR MIDIR?

- VARSA SİYASETE BULAŞMAYAN VE TARAFSIZLIĞIYLA ÖVÜNEN LİG TV ORHAN KILIÇ İÇİN HERHANGİ BİR İŞLEM YAPACAK MIDIR?
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm