Manchester Utd.-Inter: 2-0 (Video) ManU kafayı çalıştırdı

Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Manchester United, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Inter'i sahasında iki kafa golüyle 2-0 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı. United böylece Devler Ligi'ndeki yenilmezlik serisini de 21 maça çıkardı.

Milano'dan 0-0 beraberlikle dönen Manchester United, sahasındaki tüm maçlara olduğu gibi yine hızlı bir başlangıç yaptı. Henüz 4. dakikada Giggs tarafından kullanılan kornerde ceza sahasında mükemmel yükselen Vidic, kafayla takımını 1-0 öne geçirirken, avantajı da İngiliz ekibine getirdi. Ancak Mourinho'nun ekibi ilk yarıda Ibrahimovic ile etkili pozisyonlar buldu. İsveçli'nin bir vuruşu direkten dışarı giderken, çok önemli bir fırsatı da kullanamadı. Ibrahimovic'in nefis bir pasını da Stankovic üstten auta gönderdi.

MOURINHO'YU VATANDAŞI YIKTI
İkinci yarı da Mourinho'nun beklediği gibi başlamadı. Vieira'nın yerine Muntari ile başlayan Portekizli'nin tüm planlarını alt üst eden isim vatandaşı Ronaldo oldu. 49. dakikada Rooney'nin ortasına kafayı vuran Ronaldo farkı ikiye çıkarırken, Inter'in işini iyice zorlaştırdı. Inter'de 55. dakikada oyuna giren Adriano sadece 4 dakika sonra gole çok yaklaştı. Cambiasso ile iyi paslaşan Brezilyalı'nın volesi direkte patladı.

SERİ 21 MAÇA ÇIKTI
Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Manchester United, bu galibiyetle hem çeyrek finale yükseldi, hem de Devler Ligi'ndeki yenilmezlik serisini 21 maça çıkardı. Inter'e Şampiyonlar Ligi kazanma umuduyla gelen Mourinho ise evine beklediğinden çok erken dönmüş oldu.


Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm