Bursaspor-Trabzonspor: 2-1 (Video)

Bursa'ya üç puan parolasıyla giden Turkcell Süper Lig'in lideri Trabzonspor, hiç ummadığı bir mağlubiyet aldı. İlk yarıda yenik duruma düşen Bordo mavililer, beraberliği yakalamasına rağmen uzatmada Sercan'ın kaydettiği ofsayt kokan bir golle mağlup oldu ve zirveyi Sivasspor'a bıraktı.

Atatürk Stadı'nda ilk gol 34. dakikada Gökhan Güleç'ten geldi. Uzaktan düzgün bir vuruş yapan golcü futbolcu takımını 1-0 öne geçirirken, konuk ekip, son haftaların başarılı ikilisi Gökhan ve Umut'un organizasyonunda Umut'un kaydettiği golle beraberliği yakaladı ama Sercan'ın son dakika golüyle maçı Bursa 2-1 kazandı. Bu pozisyonda Sercan'ın ofsaytta olduğu açıkça görülürken, hakem Abitoğlu devam dedi ve Bursa'nın golünü verdi. Bu arada Sercan'ın cezası maçtan hemen önce 1 maça indirilmiş ve genç futbolcu evinden çağrılmıştı.

Bu sonuçla Bursaspor, Galatasaray maçından sonra ilk kez kazanırken, Trabzonspor, 31 puanda kaldı ve liderliği Sivasspor'a bıraktı.

BURSASPOR: 2 - TRABZONSPOR: 1

STAT: Atatürk
HAKEMLER: M.Kamil Abitoğlu, Cemal Bingül, Hakan Yemişken

BURSASPOR: İvankov, Veli, Ömer Erdoğan, İbrahim, Romaschenko (Dk. 68 Emrah), Bekir (Dk. 74 Serdar), Mustafa Sarp, Melo, Yenal, Volkan (Dk. 83 Sercan), Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR: Güvenç Kurtar

TRABZONSPOR: Sylva, Tayfun (Dk. 41 Colman), Song, Giray (Dk. 63 Barış), Cale, Yattara (Dk. 88 ISaac), Hüseyin, Selçuk, Serkan, Gökhan, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GOLLER: Gökhan Güleç (Dk. 34), Umut (Dk. 79), Sercan (Dk. 90)
SARI KART: Serkan




Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm