Gençlerbirliği-Galatasaray: 1-3 (Video) Cim Bom doludizgin

Turkcell Süper Lig'de 15. haftanın açılış maçı Gençlerbirliği ile Galatasaray arasındaydı. Son haftalarda Lincoln'ün muhteşem performansıyla rakip tanımayan Galatasaray, yenik duruma düştüğü maçta yine Brezilyalı yıldızının mükemmel oyunuyla sonuca gitti ve puanını 30'a çıkardı.

Geçen hafta Ankaragücü'nü 3-0 yenen Galatasaray, Ankara'daki son maçında Gençlerbirliği karşısında oyuna iyi başladı. Baros ile iki önemli pozisyon yakalayan Sarı kırmızılılar, golü kalesinde gördü. 26. dakikada Hakan'ın ortasında top Meira'nın kafasından sekti ve Burhan'ın önünde kaldı. O da bu ikramı geri çevirmedi ve takımını öne geçirdi.

Ancak Ankaragücü maçında üç asist yapan Lincoln bu golden sonra coştu. Sahaya kaptan olarak çıkan Brezilyalı 28. dakikada Baros'un pasında nefis vurdu ve skora dengeyi getirdi. 39. dakikada ise Baros'a çok güzel bir asist yaptı ve Sarı kırmızılı ekip, Çek yıldızın 11. golüyle ilk kez öne geçti. İki dakika sonra Lincoln ile başlayan atakta Nonda'nın pasını değerlendiren Arda maçın skorunu 3-1 olarak belirledi. Bu galibiyetle Galatasaray puanını 30'a çıkararak Beşiktaş derbisi öncesi moral kazandı. Sarı kırmızılılar, maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi.

GENÇLERBİRLİĞİ: 1 - GALATASARAY: 3

STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Halis Özkahya, Serkan Ok, Cem Satman

GENÇLERBİRLİĞİ: Recep, Hakan, Addo, Traore, Ergün, Burhan, M. Nas, Kerem (Dk. 63 Koray), Engin (Dk. 74 Kemal), Kahe, Djite (Dk. 46 Troisi)
TEKNİK DİREKTÖR: Samat Aybaba

GALATASARAY: De Sanctis, Barış, Meira, Servet, Hakan, M. Güven (Dk. 83 Volkan), M. Topal, Arda, Lincoln, Baros (Dk. 87 Yaser), Nonda (Dk.79 Aydın)
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe

GOLLER: Burhan (Dk. 26), Lincoln (Dk. 28), Baros (Dk. 39), Arda (Dk. 42)
SARI KART: Hakan Aslantaş, Burhan, Traore (G.Birliği), Baros (G.Saray)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm