Beşiktaş-Ankaragücü: 1-0 (Video) Holosko'nun golü Denizli'yi kurtardı

Turkcell Süper Lig'de oynadığı son iki maçı kaybeden ve 6. sıraya kadar gerileyen Beşiktaş, zorlu Galatasaray maçı öncesi Ankaragücü'nü tek golle mağlup etti ve moral kazandı. Siyah beyazlıların golünü bu kez ilk onbirde yer alan Holosko attı.

Fenerbahçe'nin ardından Ankaraspor'a da yenilerek büyük şok yaşayan Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in en sıkıntılı takımlarından Ankaragücü karşısında ilk yarıda çok önemli fırsatlar yakaladı. Ancak son vuruşlarda çok etkisiz kalınca uzun süre gol bulamadı. 25. dakikada Rüştü'nün kullandığı serbest vuruşta Ankaragücü defansı müdahale edemedi ve Holosko takımını öne geçirmeyi başardı. Konuk ekip de ilk yarıda kontrataklarda fırsatlar yakalarken, Murat Erdoğan ve Gökhan bu şansları kullanamadı.

İkinci yarıda Sarı lacivertlilerin bir topu direkten dönerken, maçtan 1-0 galip ayrılan Beşiktaş puanını 28'e çıkardı. Ankaragücü ise 14 puanda kaldı. Ev sahibi ekipte Galatasaray derbisi öncesi ceza sınırında bulunan Rüştü, Nobre ve Serdar Özkan karşılaşmayı kart görmeden tamamladı.

BEŞİKTAŞ: 1 - ANKARAGÜCÜ: 0

STAT: İnönü
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Muhittin Gürses, Kemal Yılmaz

BEŞİKTAŞ: Rüştü, İ.Toraman, Gökhan, Zapotocny, Ali (Dk. 77 Seric), Ekrem, Serdar Özkan (Dk. 73 Bobo), Cisse, Delgado, Holosko (Dk. 86 Uğur), Nobre

ANKARAGÜCÜ: Serkan, El Yasa, Tolga, Dos Santos, İlkem (Dk. 65 Chaabani), Gökhan, Cem Can, Murat Duruer (Dk. 50 Metin), İbrahim Ege, Murat Erdoğan (Dk. 78 Iglesias), Mehmet Yılmaz

GOL: Holosko (Dk. 25)
SARI KART: İlkem

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm