Maziden sayfalar: Zdenek Zeman da şaşırdı

Zdenek Zeman FenerbahçeFenerbahçe'nin Çek asıllı İtalyan Hocası Zdenek Zeman "Maçların takviminin belli olmaması nedeniyle program bile yapamıyoruz. Devre arası ise çok kısa" diye konuştu

"ARALAR OLUMSUZ ETKİLİYOR"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zdenek Zeman, Türkiye'de maçların takviminin belli olmadığını, bu yüzden program yapamadıklarını belirterek, "Böyle bir ligle hiç karşılaşmadım" dedi. Zeman, liglere sürekli ara verilmesinin kendilerini olumsuz etkilediğini vurgulayarak "Devre arası da çok kısa. Yine de kamp yapabiliriz. Ayrıca 24-26 Aralık tarihleri bizim için kutsal günlerdir. Bu günlerde çalışmayız. Ama ben Türkiye'de çalışıyorum ve buranın koşullarına uyacağım" diye konuştu.

SERGEN 11'DE YER BULABİLİR"
Zeman lige verilen arada çok çalıştıklarını, bunun sonuçlarını da Antalya'da göreceklerini belirterek, "Rüştü, belinden sakat ve İrlanda maçından beri idmanlara çıkmadı. Bu nedenle oynamaması doğal. Engin'in ise iyileşme düzeyi istendiği gibi değil. Tek olumlu şey, Milli oyuncuların neşesi ve hırsı. Diğer oyuncular da buna ayak uydurursa bizim için avantaj olur" dedi. Zeman, Sergen konusunda da "Takımın bir parçası, her zaman 11'de yer bulabilir" yorumu yaptı.

27.11.1999

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm