Maziden sayfalar: Beşiktaş'ta penaltı tartışması

Beşiktaş, Cafer Aydın'ın attığı gollerle Ankaragücü karşısında 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen son 15 dakikada mucize yaratarak galibiyete adını yazdırdı. Beşiktaş'ı Başkent'te üç puana uçuran goller Ahmet Dursun (2) ve Ersen Martin'den geldi.

Karşılaşmanın 50. dakikasında Ahmet'in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Mehmet Özdilek'in atması tepkilere neden oldu. Otoriteler, "Milli Takımın penaltıcısı Tayfur Havutçu dururken, atışı Mehmet Özdilek'in kullanması hataydı" derken, taraftarlar da aynı görüş etrafında birleşti. Beşiktaş'ın bu mevsim kazandığı ilk penaltı vuruşunu gole çeviremeyen Mehmet, 'Üzgünüm... Her futbolcu penaltı kaçırabilir' diye konuştu.

HALİLAGİÇ VESELLAMİ CEZALI
Siyah-Beyazlı takım, Ankaragücü maçını kazanırken iki fire verdi. Beşiktaş'ın yeni transferi Halilagiç ile Sellami Trabzonspor maçından sonra dün gece de sarı kart görünce cezalı duruma düştü. Siyah-Beyazlı takımın iki as futbolcusu haftaya Adanaspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek. iki golüne imza atan Cafer de sarı kart cezalısı olduğu için Denizlispor maçında oynayamayacak.

27.11.1999

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm