Maziden sayfalar: Bursaspor'da kader günü

Yılmaz Vural Bursaspor'daLigde tepetaklak giden Timsahlar'da Beşiktaş yenilgisi sonrası işler karıştı. Yönetim Kurulu'nun bugün yapacağı ve hayati önem taşıyan toplantısından istifa kararlarının çıkması bekleniyor

YILMAZ VURAL TOPUN AĞZıNDA
Bursaspor'da kazan kaynıyor. Ligdeki kötü gidiş, ardından ilk yarıdaki son maçta Beşiktaş önünde alınan yenilgi Timsahlar'da bardağı taşırdı. Maç sonrası yabancıların gönderilmesini isteyen ve futbolcularıyla da ters düşen Teknik Direktör Yılmaz Vural ise hedef adam durumunda. Bursaspor Yönetim Kurulu bugün yapacağı toplantısında Yılmaz Vural'ın istifasını isteyecek. Ancak Vural'ın buna yanaşmaması ve tazminat istemesi durumunda işler iyice karışacak. Bu arada bazı yöneticilerin istifalarını ceplerinde taşıdıkları ve her an görevi bırakabilecekleri iddia edildi.

TOPLU İSTİFA DA GÜNDEMDE
Yılmaz Vural'ın istifasını isteyen yönetimin ayrıca olağanüstü kongre kararı alma hazırlıkları içinde olduğu da öğrenildi. Bazı yöneticilerin olağanüstü kongreye karşı çıktıkları, sadece Yılmaz Vural'ın gönderilip, takımı potaya sokabilecek kaliteli bir teknik adamla anlaşılması görüşünü savundukları belirtildi.

Yılmaz Vural'a yakın çevreler ise Vural'ın Trabzon'dan haber beklediğini, bu kulüple anlaşması durumunda Bursaspor'u bırakabileceğini ancak temkinli davranmayı tercih ettiğini söylediler. Vural ise bu konulara şimdilik yorum getirmek istemediğini söyledi.

27.12.1999

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm