Maziden Sayfalar: Rekorlar Mustafa Denizli ile geldi

Mustafa DenizliKanarya’yı şampiyonluğa ulaştıran ilk Türk teknik direktör olan, Şükrü Saracoğlu’nda üst üste 24 maç kazanarak, Türkiye rekorunu eline geçiren Mustafa Denizli, İzmir’de Fenerbahçe ile iki ilk daha yaşadı. 1.5 sezondur deplasmanda üst üste en fazla 3 maç kazanan Sarı-Lacivertliler, Göztepe’yi devirerek, ilk kez bu sayısı dörde çıkardı. Bu arada Fenerbahçe, Mustafa Denizli yönetiminde ligde ilk kez 5 farklı bir galibiyete imza atmış oldu.

Ligde üst üste 7. galibiyetlerini elde ettiklerini hatırlatan tecrübeli hoca, “Daha bunlar başlangıç. Lige damgamızı vurmaya devam ediyoruz. Seri galibiyetler devam edecek. Öncelikle Altay ve Beşiktaş maçlarını düşünüyoruz. Bu sezon hedefimiz hem ligde, hem de Türkiye Kupası’nda şampiyon olmak. Buna, ben inanıyorum, futbolcum inanıyor, yönetim inanıyor. Camia olarak buna inandık, birbirimize kenetlendik ve başarılı olacağız” dedi.

Teknik Direktör Mustafa Denizli, annesinin hastalığı nedeniyle Göztepe galibiyetine fazla sevinemedi. Tecrübeli hoca, karşılaşma sonrası takımla birlikte İstanbul’a dönmedi ve annesinin yanında kaldı.

25.11.2001

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm