Maziden Sayfalar: Jet-Pa'dan Galatasaray'a Sergen garantisi

Siirt Jet-Pa Kulübü Başkanı Takiddin Yarayan, yıldız futbolcuya Aston Villa'nın talip olduğu yolundaki iddiaları yalanladı. Yarayan, "Sergen sezon sonuna kadar Galatasaraylı'dır" dedi.

Sergen iyi oynamaya başlayıp, yıldızını yeniden parlatınca hakkında yine çeşitli iddialar ortaya atılmaya başlandı. Gazete sütunlarında, Siirt Jet-Pa Kulübü'nün Galatasaray Kulübü'ne rest çekip yıldız futbolcuyu Aston Villa'ya vereceği iddiaları yer aldı. Ancak görüşlerine başvurduğumuz Siirt Jet Pa Kulübü Başkanı Takiddin Yarayan bu iddiaları yalanladı. Yarayan, "Biz Sergen'i Türk futboluna ve dolayısıyla Milli Takım'a yararlı olması açısından Galatasaray'a verdik. Sergen sezon sonuna kadar Galatasaray'da oynayacak" diye açıklama yaptı.

Yarayan "Galatasaray'la yaptığımız bir protokol var. Sergen sezon sonuna kadar Galatasaray forması giyecek. Ancak yıl onunda elbette Sergen kalitesindeki bir oyuncu için biçtiğimiz bir rakam var. Buna ödemezlerse gelir Siirt'te oynar" dedi.

Galatasaraylı yöneticilerin de Sergen'in bonservisini almak istediği, sezon sonunda Siirt Jet Pa Kulübü ile pazarlık masasına oturacakları kaydedildi. Sergen konusunda Teknik Direktör Lucescu'nun baskı yaptığı, "Bonservisi bizde olursa takıma daha yararlı olur" dediği öne sürüldü.
27.11.2001

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm