Maziden sayfalar: Pascal Nouma oynayabilecek mi?

Beşiktaş yönetimi, taraftarın sevgilisi Pascal Nouma ile 2 yıllık mukavele imzaladı ama bu futbolcunun forma giyip giyemeyeceğiyle ilgili tartışmalar büyümeye devam ediyor.

Fransız basınının iddiasına göre, Pascal eğer futbol oynarsa hayatını tehlikeye atacak. Marsilya kaynaklı haberler şöyle: "Pascal, beynindeki tümörü aldırdıktan sonra sağlık muayenesinden geçirildi. Ancak doktorlar "futbol oynayabilir" raporu vermediler. Bir süre sonra Pascal, Marsilya'da idmanlara çıkmak istedi.

Marsilya Kulübü doktorları, bu oyuncudan 'İdmanlara çıkarken, riski göze alıyorum. Sağlık açısından sorun yaşarsam, bunun Marsilya ile ilgili yoktur' şeklinde noter tasdikli bir beyan almak istediler. Ama Pascal bunu vermedi. Bu nedenle Marsilya ile idmanlara dahi katılamadı. Doktorlar, Pascal'ın futbol hayatının fiilen bittiğini de raporlarla kulübe bildirdiler."

Buna karşın, Pascal menajerleri sayesinde G.Saray kozunu kullanıp Beşiktaş'a gelirken fiyatını ikiye katlamayı da başardı.

Beşiktaş uzun süre Pascal'a 300 bin $ garanti para+maç başına 30 bin $ önerdi. Ancak, G.Saray Başkanı Özhan Canaydın'ın aynı günlerde Monaco'da olmasını fırsat bilen Nouma'nın menajeri Chantal, bunu iyi kullandı.

Fransa'nın güvenilir gazetesi Nice Matin'in haberine göre Beşiktaş Nouma'ya 750 bin $+maç başına 30 bin $ ödeyecek. Bu rakam bütün maçlarda oynarsa 1 milyon 750 bin dolara geliyor. Oysa aynı futbolcu G.Saray'a toplam 800 bin dolara önerilmişti. Nouma'nın Perşembe günü gireceği sağlık kontrolunda ne sonuç alınacağı da merakla bekleniyor.

31.07.2002

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm