Bursaspor'la Trabzonspor yenişemedi




Turkcell Süper Lig'de 4. haftanın açılış maçında Bursaspor ile Trabzonspor 1-1 berabere kaldı. Böylece Sivas maçını tekrar oynayacak Karadeniz ekibi, bu sezon ilk kez puan kaybetmiş oldu.

Süper Lig'in iki formda ekibini karşı karşıya getiren mücadele Bursa Atatürk Stadı'ndaydı. İlk dakikalardaki konuk ekibin ataklarında Bursa kalecisi Vega çok iyi kurtarışlar yaptı. 18. dakikada Bekir Ozan'ın uzun topunda Tolga ve Tayfun'un ortaklaşa hatasında topla buluşan Yenal ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. İkinci yarıda beraberlik için rakip kaleye yüklenen Trabzonspor, 77. dakikada Ergin'in düşürülmesiyle penaltı kazandı. Atışı kullanan Gökdeniz maçın sonucunu 1-1 olarak belirleyen isim oldu.
Bursaspor-Trabzonspor maçı notları

Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor'la oynadığı ilk maçı tekrar oynayacak olan Trabzonspor'un 2 haftalık galibiyet serisi böylece sona ermiş oldu. Karadeniz ekibi bu beraberlikle puanını 7'ye yükseltti. Ev sahibi ekip ise 5 puana yükseldi.

BURSASPOR -TRABZONSPOR 1-1

STAT: Atatürk
HAKEMLER: İsmet Arzuman, Baki Tuncay Akkın, Serkan Akarca

BURSASPOR: Vega, Bekir, Ömer Erdoğan, Egemen, İsmail, Veli (Ömer Aysan Dk. 69), Mustafa, Sumulikoski, Yenal (Mbesuma Dk. 82), Sinan, Tum
YEDEKLER: Yavuz, Ömer Aysan, Orhan, Mbesuma, Sercan, Eser, İbrahim
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz

TRABZONSPOR: Tolga, Tayfun (Serkan Dk. 38), Erdinç, Tolga Seyhan, Celaleddin, Gökdeniz, Hüseyin, Ayman (Ergin Dk. 70), Mustafa, Ceyhun (Yattara Dk. 46), Umut
YEDEKLER: Ahmet, Ergin, Yattara, Adnan, Ferhat, Serkan, Çağdaş
TEKNİK DİREKTÖR: Ziya Doğan

GOLLER: Yenal (Dk. 18), Gökdeniz P. (Dk. 78)
SARI KARTLAR: Veli, Ömer, İsmail (Bursaspor), Tayfun, Ayman, Hüseyin, Ergin(Trabzonspor)
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm