Bursaspor-Trabzonspor maçı notları

Yenal'ın Bursaspor'u 1-0 öne geçiren golü



Bursaspor-Trabzonspor karşılaşmasına yeşil-beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Bursasporlu taraftarlar, saatler öncesinden stada gelerek tribünleri doldurdu. Kimi taraftarların Atatürk Stadı'na gruplar halinde Altıparmak Caddesi'nden marşlar söyleyerek geldikleri gözlendi.
Bursaspor'la Trabzonspor yenişemedi

Yaklaşık 800 kadar Trabzonspor taraftarı da karşılaşmayı açık kale arkası tribünden kendilerine ayrılan bölümden izledi.

Bursasporlu futbolcular sahaya çıktığında, yeşil-beyazlı taraftarlar tribünleri adeta karnaval yerine çevirdi. Bursaspor taraftarları, tüm futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak ''yumruk şov'' yaptırdı.

Bursasporlu taraftarlar, kulüp başkanı Ali Karasu ve teknik direktör Bülent Korkmaz'ı da unutmadı. Taraftarlar, Karasu ve Korkmaz'ı birlikte tribünlere çağırarak alkışladı.

Trabzonsporlu futbolcuların da izlediği PAF takımları arasında yapılan maç 2-2'lik eşitlikle sona ererken, stada erken saatlerde gelen 800 Bordo-mavili taraftar, oyunculara büyük ilgi gösterdi. Futbolcular da taraftarların yanına giderek sevgi gösterisinde bulundu.

BURSASPOR'DAN İMPARATOR'A VEFA
Bursaspor, eski teknik direktörü ve simge oyuncusu Nejat Biyediç'i de unutmadı.

Yeşil-beyazlı futbolcular, sahaya lösemi hastası olan ve ABD'de tedavi gören Biyediç için ''Geçmiş olsun imparator'' yazılı pankartla çıktı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ
Bursa emniyeti, zorlu karşılaşma için stat içi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Karşılaşma için yaklaşık 2 bin polis memurunun görev aldığı bildirildi.

Güvenlik önlemleri çerçevesinde taraftarlar, stada 3 aşamalı aramadan alındı. Üzerinde kesici ve delici cisim olan ve alkollü olduğu belirlenen taraftarlar stat çevresinden uzaklaştırıldı. Trabzonsporlu taraftarlar da geniş güvenlik önlemleri arasında stada girdiler.

Diğer yandan 10'a yakın Trabzonspor taraftarı, misafir tribüne bilet bulamayınca Bursaspor'un açık kale arkası tribününe girdi. Polis ekipleri, herhangi bir olay çıkmadan taraftarları dışarı çıkardı.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm