Nicola Legrottaglie Beşiktaş'a imzaya geliyor

Yabancı stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, anlaşma sağladığı Racing Santanderli Ruben'in son dakikada transferden vazgeçmesi üzerine Juventuslu Nicola Legrottaglie'yle anlaştı.

Racing Santanderli Ruben transferinin, Ruben'in son dakikada anlaşılan fiyattan % 50 daha fazla fiyat istemesi üzerine çıkmaza girmesinin ardından rotayı Juventus'un 31 yaşındaki tecrübeli stoperi Nicola Legrottaglie'ye çeviren Beşiktaş, bu oyuncunun transferinde sona geldi.

Juventus'la 2,2 milyon Euro'ya anlaşan Beşiktaş, oyuncu ile de yıllığı 1.6 miyon Euro ücretle 3 yıllık sözleşme imzalama konusunda mutabakata vardı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Futrbol Şube sorumlusu Celalettin Kolot'un bugün teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la yapacağı toplantıda Nicola Legrottaglie transferini konuşacağı ve Ertuğrul Sağlam'ın onay vermesi halinde futbolcunun İstanbul'a gelerek sözleşme imzalanacağı bildirildi.

http://futbolizm.blogspot.com/2007/07/legrottaglie-beikta-ile-anlatm.html (Legrottaglie'nin Beşiktaş'la anlaştığını duyuran haber)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm