Nicola Legrottaglie: "Beşiktaş ile anlaştım"

Yabancı stoper arayışlarında bir türlü sona ulaşamayan Beşiktaş'ın gündemine yeni bir aday girdi. İtalyan basını Racing Santanderli Ruben ile görüştüğü iddia edilen Siyah beyazlıların Juventuslu Nicola Legrottaglie'yle anlaştığını yazdı.

La Gazçzetta Dello Sport'un haberine göre Juventus'un başarılı futbolcusu Nicola Legrottaglie, Beşiktaş'tan aldığı teklifin çok iyi olduğunu ve kariyeri açısından bu teklifi değerlendirdiğni belirterek, İstanbul'a gelmeyi kabul ettiğini açıkladı.

Juventus'la 1 yılda sözleşmesi bulunan futbolcu artık iki takımın anlaşmasını beklediğini açıkladı. 1976 doğumlu futbolcu, geçen sezon 12 maçta siyah beyazlı formayı giymişti.

Lig TV Roma temsilcisi Dündar Keşaplı'nın ulaştığı futbolcu, Juventus'la sözleşmesi bulunmasına rağmen Torino'da yeterince ilgi göremediğini için ayrılmaya karar verdiğini açıkladı. Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme yapacağını açıklayan 31 yaşındaki futbolcu, "Appiah ve Giunti ile konuştum. İstanbul'un çok güzel bir şehir olduğu bilgisini aldım. Beşiktaş'ın da Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek olması beni bu anlaşmayı imzalamaya yöneltti" dedi. Beşiktaş yönetiminin ise Juventus ile görüşmelerinin sürdüğü öğrenildi.

2001 2003 yılları arasında forma giydiği Chievo'da patlama yapan Legrottaglie, 2003'te Juventus'a transfer oldu. İlk sezonunda çok iyi bir performans ortaya koyan başarılı futbolcu Cannavaro'nun gelişiyle yerini kaptırdı ve önce Bologna'ya ardından da Siena'ya kiralandı. Geçen sezonu Serie B'ye düşürülen Juventus'ta geçiren yıldız, hava toplarındaki üstünlüğüyle tanınıyor.

Sayfa Linki:

Site kodu:
" />
Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm