Başkentte Gençlerbirliği OFTAŞ krizi

Gençlerbirliği Kulübü İlhan Cavcav ile Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın'ın arası Gençlerbirliği Oftaşspor'un maçlarını Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynayacak olması nedeniyle bozuldu.

İlhan Cavcav ile Cemal Aydın arasında geçtiğimiz günlerde ilginç bir diyalog yaşandı. Cemal Aydın'ın bu sezon Süper Lig'e yükselen Gençlerbirliği Oftaşspor'un maçlarını Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynaması karşılığında İlhan Cavcav'dan para istemesi ikilinin arasını açtı.
Bir kulübün Ankara 19 Mayıs Stadı'nı kiralayabilmesi için Ankaragücü ve Gençlerbirliği Ortak Girişimi ile ayrıca Gençlerbirliği ve Ankaragücü kulüplerine ayrı ayrı olarak gerekli parayı vermesi gerekiyor. Cemal Aydın'ın Ankaragücü'nün payı adına Gençlerbirliği Oftaşspor Onursal Başkanı İlhan Cavcav'dan 200 bin YTL istediği öğrenildi.
İlhan Cavcav'ın kira bedeli olarak 200 bin YTL'yi çok bulduğu ve Cemal Aydın'ın bu isteği karşısında iki başkanın arasının açıldığı ifade edildi. İlhan Cavcav, yaptığı açıklamada, son olarak kira bedeli olan 200 bin YTL'yi yatırdıklarını belirterek, bunu Ankaragücü'nün muradına ermesi için yaptıklarını söyledi.
Cavcav, stat konusunda ortak çalıştıkları Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'ın bu davranışını ise kamuoyunun takdirine sunduğu ifade etti. Cavcav, kira bedeli olarak Ankaragücü ve Gençlerbirliği Ortak Girişimi'ne ise 100 bin YTL daha yatıracaklarını sözlerine ekledi.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm