Beşiktaş İngiliz efsanesi Bryan Robson ile masada

Fikret Orman İngiliz efsanesi Bryan Robson ile masada... Beşiktaş'ta seçim öncesinde transfer çalışmalarını da aralıksız sürdüren Başkan Fikret Orman, teknik direktörünü İngiltere'de buldu!

Sezonun bitimi ile önce seçim kararı alan, ardından Futbol Direktörü olarak Önder Özen'i göreve getiren Fikret Orman, yeni teknik direktör konusunda da önemli bir adım atıyor.

Beşiktaş'ı yeni sezonda dünyaca ünlü bir isme teslim etmeyi planlayan Orman, İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'da kulüp profesyoneli olarak görev yapan efsane isim Bryan Robson ile görüşecek.

Geçtiğimiz günlerde Robson ile görüşmek için İngiliz kulübünden izin alan Orman'ın önümüzdeki günlerde İngiltere'ye giderek 56 yaşındaki tecrübeli isimle masaya oturması bekleniyor.


Manchester United'ın efsane isimlerinden biri olan Robson, 1994 - 2001 yılları arasında İngiltere'de Middlesbrough'u çalıştırdı. Sırasıyla West Bromwich Albion ve Sheffield United'ı da çalıştıran Robson, son olarak 2011 yılında Tayland Milli Takımı'nın başındaki görevinden istifa ederek ayrıldı.
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm