Beşiktaş Elmander ve Engin Baytar'ın peşinde

Transfer gündeminin yoğun geçmesi beklenen Beşiktaş'ta, kulislerde iki Galatasaraylı'nın ismi yankılanıyor. Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunda dar kadro ve sakatlıklardan çok çeken siyah beyazlı ekip, yeni sezonda ilk hedef olarak kadro kalitesini arttırmayı ve rotasyonu geliştirmeyi planlıyor.

Bu doğrultuda hareket eden izleme komitesi hem yurt içi hem de yurtdışından bir çok ismi yakından izlerken Beşiktaş kulislerinde dolaşan ve Galatasaray'ın da içinde bulunduğu bir transfer söylentisi gündem belirleyecek cinsten.

VARAN 1 - JOHAN ELMANDER

2012-2012 sezonunun başında Boltan'dan Galatasaray'a transfer olan İsveçli futbolcu, ilk sezonunda sık sık forma şansı bulurken sarı kırmızılı takımdaki ikinci sezonunda ardı ardına yapılan forvet transferleri sebebiyle formasını kaybetti. Sezon sonunda sarı kırmızılı ekipten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 31 yaşındaki forvet için Beşiktaş'ın temasa geçeceği söylenirken Beşiktaş cephesinin bu iddiaya olumlu veya olumsuz bir yanıt gelmemesi transfer söylentilerini doğrular nitelikte.

VARAN 2 - ENGİN BAYTAR

Beşiktaş ile ilgili bir diğer transfer söylentisi ile Engin Baytar ile ilgili. Sarı kırmızılı ekiple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncu ile Beşiktaş'ın görüştüğü iddia edildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm